Kodak’ın servis ekibine ödül

Güncelleme Tarihi:

Kodak’ın servis ekibine ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2006 11:07

Kodak’ın global servis ve destek kolu, 2006 Uluslararası İş Ödülleri (International Business Awards) kapsamında “En İyi Destek Organizasyonu” ödülüne layık görüldü. Dünyanın her köşesinden şirketler, üçüncü Uluslararası İş Ödülleri’nde 40’tan fazla kategoride yarıştı. Bu yılın galipleri, yaklaşık 30 ülkeden 700’ü aşkın aday arasından seçildi.

Haberin Devamı

Kodak’ın dünya çapındaki servis ve destek organizasyonu, 2006 Uluslararası İş Ödülleri (International Business Awards) kapsamında “En İyi Destek Organizasyonu” ödülüne layık görüldü. Dünyanın her köşesinden şirketler, üçüncü Uluslararası İş Ödülleri’nde 40’tan fazla kategoride yarıştı. Bu yılın galipleri, yaklaşık 30 ülkeden 700’ü aşkın aday arasından seçildi.

 

Kodak yetkilileri, bu ödülün, Kodak’ın zaman ve yer sıkıntısı olmaksızın her tür hizmeti sunma stratejisinin bir ürünü olduğunu; Kodak’ta servis anlayışının garanti kapsamındaki onarımlardan kuruluma, entegrasyondan yardım masası yönetimine kadar geniş bir yelpazeyi içerdiğini; bu ödülün alınmasında Kodak teknik ekibinin becerilerinin ve global erişim imkanlarının önemli rol oynadığını söylüyorlar.

 

Haberin Devamı

Kodak Servis ve Destek bölümü, 120’yi aşkın ülkede hizmet veren yaklaşık 3.300 profesyonelden oluşuyor. Marka bağımsız entegre hizmetler sağlayan bu grup, ticari baskı, grafik iletişim, doküman görüntüleme ve veri toplama sektörlerine danışmanlık, kurulum, bakım ve destek hizmetleri sunuyor.

 

Uluslararası İş Ödülleri, işyerinde üstün performansı ödüllendirmek amacıyla global düzeyde yapılan ve alanındaki en geniş kapsamlı program olarak biliniyor. Yunanca’da “taçlı” anlamına gelen “Stevies” sözcüğüyle anılan ödüller, New York Post tarafından “iş dünyasının kendisine sunduğu Oscar’lar” olarak tanımlanıyor. Stevie Ödülleri 2002 yılından, bu ödüllerin global bileşeni Uluslarası İş Ödülleri ise 2003’ten bu yana veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!