Kocaeli'de vatandaşlar köpek için seferber oldu

Güncelleme Tarihi:

Kocaelide vatandaşlar köpek için seferber oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2014 16:45

GÖLCÜK İlçesi Değirmendere’de sahilde dolaşan iki köpekten biri denize düşünce diğeri havlamaya başladı. Çevredekiler ve belediye zabıtası denize düşen köpeği kurtarırken, diğer köpek de oradan ayrılmadı. Öte yandan bugün Eskişehir'de bir binanın terasında tekmelenirken çekilen görüntüleri internette yayınlanan Pitbull cinsi dişi köpek ile yeni doğmuş 2 yavrusu ve aynı yerde bulunan başka bir köpek koruma altına alındı. Köpeğin gebeyken tekmelendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Gölcük İlçesi Değirmendere’de sahilde dolaşan iki köpekten biri denize düşünce diğeri havlamaya başladı. Çevredekiler ve belediye zabıtası denize düşen köpeği kurtarırken, diğer köpek de oradan ayrılmadı. Yüzbaşılar Semti’nde, sahil şeridindeki iskelede dolaşan iki köpekten beyaz olanı dengesini kaybederek denize düştü.

Kocaelide vatandaşlar köpek için seferber oldu

SİYAH KÖPEK DE HAVLAMAYA BAŞLADI

Beton sete tırmanamayan köpek düştüğü denizden çıkamazken, siyah köpek de havlamaya başladı. Köpeğin neden ısrarla havladığını merak edip iskeleye gidenler denizde beyaz köpeği gördü. Köpeği bir süre çıkarmak için çalışan çevredekiler başarılı olamayınca kurtarılması için belediye zabıtasına haber verdi. Gelen ekip, çevredekilerin de yardımıyla denize merdiven indirdi. Denize inen bir kişi köpeği kucağına alıp, iskeleye çıkardı. İskeleden ayrılmayıp bekleyen siyah köpek, hemen kurtarılan beyaz köpeğin yanına gitti. Ardından iki köpek birlikte sevinç gösterisi yaparcasına zıplayarak oradan uzaklaştı.

Haberin Devamı

Kocaelide vatandaşlar köpek için seferber oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!