Klasik otomobil tutkunlarından evde kalan çocuklara balon ve Türk bayrağı hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Klasik otomobil tutkunlarından evde kalan çocuklara balon ve Türk bayrağı hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 15:42

UŞAK'ta, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmazken, bir grup klasik otomobil tutkunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan çocukları ziyaret edip, Türk bayrağı ve balon hediye etti.

Haberin Devamı

Uşak Klasik Otomobilciler Derneği üyesi, Volkswagen Beetle ‘Vosvos’, tutkunu bir grup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koronavirüs salgının önlenmesi kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olan çocuklar için bir araya geldi. Klasik otomobil tutkunları, Türk bayrakları ile donatıp, rengarenk balonlarla süsledikleri araçları ile konvoy oluşturdu. Ardından da sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı kentte şehir turu atıp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda dışarıya çıkamayan çocukları evlerinde ziyaret edip, maske takıp, sosyal mesafeyi koruyarak Türk bayrağı ve balon hediye etti. Uşak Klasik Otomobilciler Derneği Genel Başkanı Hüseyin Tavacı, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Günümüzün şartlarında çocukların dışarıya çıkmaları hem sağlık açısından hem de güvenlik açısından uygun olmadığı için biz onları ziyaret etmek istedik. Bu renkli, güzel otomobillerle onları evde ziyaret edip, hediyelerini veriyoruz. 'Sırf onlar evde kalsın, evde mutlu olsunlar' diye, biz tek tek yanlarına gidip onlarla görüşüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Evlerinden çıkamayan çocuklara umut olmak istediklerini belirten Deniz Emirel, "Evlerinden çıkamayan çocuklara umut olalım, sevinç olalım' diye böyle bir etkinlik düzenledik. İnşallah onlar da mutlu olurlar. Çünkü biz çok mutluyuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!