Kızı üvey babasıyla kaçmıştı! Mersin'deki olayda tüyler ürperten son

Güncelleme Tarihi:

Kızı üvey babasıyla kaçmıştı Mersindeki olayda tüyler ürperten son
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2021 14:57

Mersin'de, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.’nin (37), ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığını öğrenince bunalıma girdiği belirtilen Hatice Daver (38), 2 kızını bıçakla yaralayıp hayatına son verdi.

Haberin Devamı

Anamur’da oturan Hatice Daver, ilk evliliğinin ardından 5 yıl önce Uğur H. ile birlikte yaşamaya başladı. İlk evliliğinden 2 çocuğu bulunan Daver'in, Uğur H.’den de 1 çocuğu oldu. Hatice Daver'in ilk eşinden olan kızı G.D. (18), 11 Nisan'da ortadan kayboldu. Uğur H.'nin de ortadan kaybolması üzerine Hatice Daver, 31 Mayıs'ta bir televizyon programına katılıp, kızının bulunmasını istedi.

KIZI ÜVEY BABASIYLA KAÇTI, BUNALIMA GİRDİ

Program sırasında yayına bağlanan komşuları, kayıp kızla üvey babasının birlikte kaçtığını ileri sürdü. Duydukları karşısında şoke olan Hatice Daver, Anamur'a döndü. Bunalıma giren Hatice Daver, bugün saat 05.00 sıralarında Saray Mahallesi'ndeki evinde kızları M.D. (9) ile M.H.'yi (2) bıçakla yaraladı.Polisi arayıp “Çocuklarımı öldürdüm” diye ihbarda bulunan Hatice Daver, ardından hayatına son verdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen ekipler, yaralı halde buldukları 2 çocuğu hastaneye götürdü. Hatice Daver'in cenazesi ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!