kısa kısa eğitim

Güncelleme Tarihi:

kısa kısa eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2002 15:21

*Ücretsiz özel ders
Final Dergisi Dershaneleri, ücretsiz özel ders uygulamasına başladı. Bu uygulamayla, günlük ders saatlerini tamamlayan öğrenci, özel ders almak için koordinatör öğretmene başvuruyor ve randevu talebinde bulunuyor. Almak istediği ders ve konuyla birlikte istediği öğretmen tercihinde de bulunan öğrenci, randevu saatinde öğretmeniyle özel bir sınıfta bir araya gelerek, en az yarım, en fazla bir ders olmak kaydıyla bire bir ders yapma imkanı buluyor.

*Hayvan dostları buluştu
Özel İstanbul Çevre Okulları, ´Geleneksel Hayvan Dostlarımız Festivali´nin ikincisine öğrenciler evlerindeki besledikleri evcil hayvanlarla katıldı. Konuk dernek ve veterinerler yaptıkları sunumlarla hayvan sahiplerini bilgilendirirken, misafir firmalar da hayvanlar için çeşitli promosyon ürünleri dağıttılar.

*Sihirli Çan´dan yeni şube
Bilfen Sihirli Çan çocuk evinin ikinci şubesi Erenköy´de açıldı. 27 Eylül günü yapılan törende, Bilfen Sihirli Çan çocukları, piyano ve keman eşliğinde şarkılar söyledi. Çocuklar, tören sonunda ise, dilek ağacına kurdeleler bağlayarak kendi gelecekleri için dileklerde bulundular.

*İnönü İlköğretim Okulu açıldı
Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ve Gebze Belediye Başkanlığı´nın işbirliğiyle yaptırılan İnönü İlköğretim okulu açıldı. Gebze Osman Yıldız Mahallesi´ndeki 24 derslikli okulun açılışına, Anadolu Vakfı İktisadi İşletmesi Başkanı Tuncay Özilhan, Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü ve Kocaeli Valisi Erdal Ata katıldı.

*Pazarlama zirvesi
MCT Türkiye, 4-5 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği ´Pazarlama Zirvesi 2002´de pazarlama ve e-ticaret profesörü Nirmalya Kumar ve Adam Morgan´ı konuk ediyor. Kumar, zirvede ´Pazarda Sürüklenen Değil, Pazarı Sürükleyen Olmak´ başlığı altında konuşma yapacak. ´Büyük Balığı Yutmak´ isimli kitabıyla tanınan Adam Morgan´da ´Büyük Balığı Yutmak: Meydan Okuyan Markaların Lider Markalarla Rekabet Etme Yolları´ konusunda yaptığı çalışmaları aktaracak.

*McDonald´s´tan McBurs
McDonald´s, bünyesinde çalışan ekip elemanlarını desteklemek, kariyer ve eğitim fırsatları yaratmak amacıyla başlattığı ´McDonald´s Ekip Öğrenim Burs Programı´ ile 11 çalışanını ödüllendirdi. Eylül´den haziran ayının sonuna kadar süren McBurs´da bir çalışan için ayrılan yıllık burs miktarı 500 Dolar oldu.

*Perakende günleri
Perakende Günleri 2002, 15 Ekim tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi´nde başlıyor. İki gün sürecek olan etkinliğe bin 500´ü aşkın perakende üst düzey yöneticisi katılacak. Perakende Günleri´ne, dünyanın tek perakende antropoloğu Paco Underhill, ABD´nin renk otoritesi Leatrice Eiseman, Metro AG İkinci Başkanı Karl Josef Baum gibi isimler konuşmacı olarak katılıyor. ´Sokak Satıcıları Paneli´nde ise Türkiye´de ilk defa çiçekçiler, işportacılar, pazarcılar meslek sırlarını, başarılarının ardındaki taktikleri anlatacaklar. Bilgi için: www.perakendegunleri.com

*Kadın yöneticiler forumu
Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı, 17-19 Ekim tarihlerinde ´2002 Dünya Kadın Yöneticiler Forumu´nu düzenliyor. Forum kapsamında, 18-19 Ekim tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi´nde yapılacak konferansın konuları, ´Kafkasya´da Denge, Kıbrıs ve İsrail-Filistin Sorunu´ olacak. Forum´un 17 Ekim´de Sepetçiler Kasrı´ndaki açılışını Semra Sezer yapacak. Foruma 14 ülkeden 25 kadın milletvekili katılacak.
Bilgi için: 0212 213 05 56
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!