Kısa Kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa Kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2002 16:38

Haberin Devamı

Danışmanlıkta yeni firma

Danışmanlık sektörüne yeni bir firma katıldı. Artı Strateji, yönetim, organizasyon, süreç yönetimi, e-teknoloji ve insan kaynakları alanlarında danışmanlık hizmeti vermek için faaliyete geçti. Şirket, finans, telekom ve perakendecilik sektöründeki büyük ve küçük ölçekli firmalara hizmet vermeyi hedefliyor. Şirketin kurucuları, İsmail Yalçınkaya, Metin Ünal ve Cem Ertem.

Remax 50 firma arasında


Amerikalı gazeteci-yazar Howard Rothman tarafından yazılan ´Dünyayı Değiştiren 50 Firma´ kitabında Remax Gayrimenkul Franchising Sistemi 45´inci sırada yer aldı. Listede, Microsoft, Ford, Mcdonald´s, Coca Cola gibi dünya çapında faaliyet gösteren firmalar bulunuyor. Remax´in Başkanı Dave Liniger, bu kitapta Remax´in de yer almasını büyük bir şeref olarak nitelendirdi.

Cisco ödüllendirdi

Haberin Devamı


Cisco System, düzenlediği geleneksel ´Partner Power 2002´ toplantısında başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. Toplantıda, ayrıca yeni ekonomiye ivme kazandıran e-kanal stratejileri hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantıya katılan Cisco System Başkan Yardımcısı Paris G. Arey, internette başarıya ulaşmanın sırrının, iş ortakları ve kanallar ile güçlü ve uzun soluklu ilişkiler kurmaktan geçtiğini söyledi. Ödül alan firmalar şöyle sıralandı: Armada, bimel, IBM, Index, Koç Sistem, Meteksan, Pargem, Probil, Sekom, Tepum, Turcom.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!