Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2001 00:00


Haberin Devamı

Denize düşen Rus kaptan boğuldu

Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rusya bayraklı kuru yük gemisi ‘‘Dimitrov’’un kaptanı Alexander Pashkevich'in (43) denize düşerek boğuldu. Aliağa Limanı'na giden geminin personeli dün sabah Çanakkale önlerinde görüşmek için kaptanın kamarasına gitti, ancak Pashkevich'i bulamadılar. Bunun üzerine Çanakkale Trafik Kontrol Merkezi'ne kaptanın kaybolduğu bildirildi. Yapılan araştırmada kaptanın denize düştüğü belirlendi. Öğlen saatlerinde de Kilitbahir sahilinde kaptanın cesedi bulundu. Pashkevich'in cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Zorla evlendirilen kız canına kıydı

Konya'da zorla kendisinden 2 yaş küçük dayısının oğlu ile evlendirilen 17 yaşındaki Sibel Okşimşek intihar etti. 6 ay kadar önce aşık olduğu amcasının oğluna kaçan Sibel yakınlarının baskısıyla evine döndükten sonra zorla ilkokul 7. sınıf öğrencisi dayısının oğlu Cemal Karaca ile evlendirildi. Evlendikten sonra bunalıma giren Sibel, ziyaret için babası Bülbül Okşimşek'in Doğuş Mahallesi'ndeki evine geldi. Boşanmak istediğini söyleyen Sibel'e ailesi yine karşı çıktı. Bunun üzerine Sibel babasının av tüfeğiyle göğsüne ateş ederek canına kıydı.

İntihardan 3 saatte vazgeçirildi

Pendik'te, doğalgaz tesisatçısı Metin Bayru (26), eşi ve kızının patronu tarafından kaçırıldığını iddia ederek intihar etmek istedi. Aşağı Kaynarca'da elinde oyuncak bir tabanca ve ekmek bıçağıyla7 katlı bir binanın çatısına çıkan Bayru, eşi ve kızının bulunmasını istedi. Bayru, polisin 3 saatlik çabası sonucu intihardan vazgeçti. Bu arada 2. Boğaz Köprüsü'nde de bir intihar girişimi oldu. Korkuluklara çıkan Mustafa Güler (24), sevdiği kızın ailesinin evlenmelerine izin vermediğini öne sürerek intihar edeceğini söyledi. Ancak polis kısa bir uğraş sonunda Güler'i yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!