Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Depremzede intihar etti

DÜZCE Depremi'nin ardından İstanbul'a yerleşen 6 çocuk babası Hikmet Özdemir, önceki gece Zeytinburnu'nda evinde kendisini iple asarak intihar etti. Taksici Özdemir'in cesedi, saat 23.30 sıralarında, geçen sene Düzce'yi yerle bir eden depremden kurtulduktan sonra ailesiyle yerleştiği Sümer Mahallesi'ndeki evlerinin kalorifer borusuna asılı olarak bulundu. Daha önce de ihtihar girişiminde bulunan Özdemir'in (45), yaşadığı depremin etkisiyle bunalıma girdiği, bu yüzden canına kıydığı belirtildi.

Sarıyer’de denize düştü

SARIYER'de dün akşam, arkadaşıyla limanda alkol alan 65 yaşındaki Mehmet Özcan, dengesini kaybedince denize düştü. Balık ızgara yaparak geçimini sağlayan Mehmet Özcan, bir balıkçı arkadaşıyla limanda alkol almaya başladı. Saat 20.30 sıralarında ayağa kalkan yaşlı adam aldığı alkolün etkisiyle bir anda dengesini kaybederek denize düştü. Çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Mehmet Özcan, ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dört çocuk babası Özcan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Rumen işçi evinde ölü bulundu

GAZİOSMANPAŞA'da 10 gün önce çalışmak için Türkiye'ye geldiği belirtilen Floran adlı Rumen işçi, dün gece evine gelen arkadaşı tarafından ölü bulundu. Saat 02.00 sıralarında eve gelen Floran'ın arkadaşı durumu görünce hemen polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Rumen işçinin karnından ve boğazından bıçaklanarak öldürüldüğünü söyledi. Polis, Floran'ın arkadaşını, ifade vermek üzere gözaltına alırken, cesedi de otopsi için Adli Tıp Morgu'na kaldırdı.

Vergi dairesine bomba

SARIYER Vergi Dairesi'nin girişine atılan bomba küçük çapta maddi hasara yol açtı. Bombanın patlaması sonucunda binada küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis yetkilileri, saldırganların yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatıldığını bildirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!