Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Orman karnemiz orta

DÜNYA Doğayı Koruma Vakfı (WWF-World Wildlife Fund) Avrupa ülkelerinin ormanlarını değerlendirerek, Avrupa Ormanlar Karnesi'ni açıkladı. Avrupa ülkeleri tarafından imzalanan uluslararası anlaşmalarda yer alan konuları kapsayan, 99 ölçüte dayanan değerlendirmeye göre Türkiye 53 puan aldı. 19 ülkenin bulunduğu listede Türkiye 8'inci sırada yer alırken, İsviçre 62 puanla birinci, 38 puan alan Estonya sonuncu oldu.

Kars'ta deprem

KARS ve Ardahan'a bağlı iki ilçe arasında dün saat 06.33'te Richter ölçeğine göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi, depremin merkez üssünü Kars'ın Selim İlçesi ile Ardahan'ın Göle İlçesi arasında belirledi. Erzurum'un Şenkaya İlçesi'nden de hissedilen depremin herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı bildirildi.

Erzurum müziği İnternet'te

ERZURUM'da çeşitli gazete, dergi ve görsel yayın organlarında görev yapan gazetecilerin ilginç haber ve fotoğraflarının yayınlığı web sitesi oluşturuldu. ‘erzu- rumexpres.tripod.com' adlı sitede Erzurum'un kültürel ve doğal güzellikleri yansıtılacak. Aktüel, magazin, spor haberleri, yorum ve çeşitli fotoğrafların yeralacağı sitede ayrıca Erzurum'a özgü müzik dinlemek de mümkün olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!