Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Burger King’lerde pembe panter

BURGER KING fast-food zincirinde yeni bir oyuncak seti çocuklara sunuluyor. Pembe Panter maceralarından esinlenen sette 5 farklı oyuncak var. Burger King lokantalarında dört seçenekli olarak sunulan çocuk mönüsünü alanlara oyuncaklardan veriliyor.

Toys’R’Us’ta yeni oyun: Dreamcast

OYUNCAK mağazası zinciri Toys'R'Us, ‘‘Dreamcast’’ adında yeni bir oyunu Türkiye'ye getirdi. Bu dijital oyuncak 128 bit'lik özelliği sayesinde oyunculara 3 boyutlu gerçekliği yaşatıyor. Oyunculara e-mail ve internet sayesinde beraber oynama şansı tanıyor.

Mayonezle ketçap bir arada

HAZIR mayonezi Türkiye'de ilk kez üreten Pınar, şimdi de mayonez ve ketçabı bir arada satıyor. Çeşitli yemeklerde sos olarak kullanılan mayonez ve ketçap, sıkılabilen, ters durabilen pratik ambalajlarda pazara sunuldu.

AEG’den kahvaltı seti

BEYAZ eşya üreticisi AEG 2000 yılı içih pratik bir kahvaltı seti hazırladı. Su yeşili, mavi ve somon renklere sahip setteki ürünler şunlar: Elektronik zaman ayarlı ekmek kızartma makinesi, kordonsuz kullanılabilen su ısıtıcısı, narenciye sıkacağı ve blender.

Lipton’dan pratik paket

ÇAY üretecisi Lipton Yellow Label Çay, 200 granlık yeni bir ambalajla piyasaya sürüldü. Türk, Endonezya ve Seylan çaylarının harmanlanması sonucu elde edilen Lipton Yellow Label,'ın eyine paketi içinde alüminyum folyo bulunan 3 katmanlı bir ambalaj. Hava, nem ve suya karşı etkili koruma sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!