Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kapıları kilitlenen arabada yandılar

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yanarak öldü. Kaza, önceki akşam Keşan-Uzunköprü karayolunda meydana geldi. Fevzi Kaplan, havanın yağışlı olması nedeniyle aracının kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve Mustafa Balkan yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Olayda, aracın benzin deposu alev aldı, kapıları da otomatik olarak kilitlendi. Çevrede bulunanlar, yanan araçtan, önde oturan Selçuk Özcan'ı (14), camı kırarak kurtardılar. Sürücü Fevzi Kaplan (36), babası Mehmet Kaplan (65), oğlu Berkay Kaplan (7) ile yeğeni Sevcan Kaplan (17) ise yanarak can verdi. Kamyon sürücüsü Mustafa Balkan gözaltına alındı.

Gaspçı travestinin 16 yıl hapsi istendi

Adana'da fuhuş yapmak için anlaştığı müşterisinin içkisine uyuşturucu karıştırıp 3 bin ABD Doları, 60 milyar Türk Lirası ve ev eşyalarını gasp ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan ‘Sonay’ takma adlı Hacı Bayram Orduzu'nun (22) 16 yıl hapsi istendi. Travesti ile suç ortakları Tekin Toytekin (26) ve Emine Baş (23) ile tutuksuz sanıklar Haluk Arslan (32) ve Zihni Yamanyılmaz (51), mahkemede suçu birbirlerinin üzerine attılar. Şikáyetçi Ali Fikircioğlu'nun (33) katılmadığı duruşmada Orduzu, şöyle dedi: ‘‘Aşırı alkollüydük. Fuhuş için Ali Fikircioğlu'nun evine gittik, burada da alkol aldık. Emine ile ben sızmışız. Bir süre sonra Tekin bizi uyandırdı. Elimize poşetleri tutuşturarak arabaya bindirdi. Giderken polise yakalandık. Ben kimsenin parasını gasp etmedim.’’ Mahkeme, eksik belge nedeniyle ertelendi.

İncir yerken boğuldu

Denizli'de yediği incir soluk borusuna kaçan 2 yaşındaki İbrahim Keşkeş boğularak öldü. Dün öğle saatlerinde Dokuzkavaklar Mahallesi 2079 Sokak 16 numaralı evde oturan Emine Keşkeş yemek yaptığı sırada, oğlu İbrahim bahçeye çıktı. Küçük çocuk, incir ağacının yere düşen meyvesini yemek istedi. Nefes borusuna incir kaçıran küçük İbrahim, kimse fark etmeyince boğularak can verdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!