Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Umut tacirleri dolandırdı

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nin Balta Köyü'nde oturan yaklaşık 400 kişi, yurtdışına gidebilmek için paralarını dolandırıcılara kaptırınca soluğu mahkemede aldı. Şikáyet üzerine Hasan Kotan, Ali Osman ve Murat Hasan hakkında Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Şikáyetçi köylüler, üç sanığın 1996 yılında köylerine gelerek ‘‘Rusya'ya işçi götüreceğiz’’ vaadiyle pasaport işlemleri için adam başına 250'şer dolar para topladığını, sonra da ortadan kaybolduğunu söylediler. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Hamile eşinin başını kesti

SİNOP'un Boyabat İlçesi'nde kötü yola düştü diye kocası, 6 aylık hamile kadını hunharca öldürdü. Yaşar Çetinkaya, İstanbul'da 8 ay önce tanıştığı Keziban Aslan ile imam nikáhlı olarak yaşamaya başladı. Kendisi gibi daha önce başından bir evlilik geçen Aslan'ı evinde başka bir erkekle sevişirken yakaladığını öne süren Çetinkaya, işinden ayrılarak eşini Boyabat'a getirdi. Salı günü 6 aylık eşinin kendisine hakaret etmesine sinirlerine hákim olamayan genç, eşinin vücuduna ekmek bıçağı ile peş peşe vurdu, ardından başını kesti. Öfkeli koca tutuklandı.

Genç çift el ele ölüme gitti

Adapazarı'ndan serinlemek için Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ne giderek denize giren Keçicioğlu çifti yüzme bilmedikleri için boğuldu. Adapazarı'nda oturan Kenan Keçicioğlu (34) ve eşi Rahşan Keçicioğlu (30), Kandıra'nın Cebeci Köyü Tuzlaağzı mevkiine aile dostaları ile birlikte önceki gün pikniğe gitti. Aşırı sıcak havada serinlemek için denize el ele giren Keçicioğlu çifti bir anda suda çırpınmaya başladı. Yüzme bilmeyen Keçicioğlu çifti arkadaşları-nın gözleri önünde boğularak öldü. Yakınları ölen çiftin ardından gözyaşı döktü.

Emrah’a babalık testi

ARABESK müzik sanatçısı Emrah İpek, Bursalı hayranı Ebru Çolak'ın açtığı babalık davası nedeniyle, Adli Tıp'ta DNA ve kan testi yaptırdı. Emrah'ın daha önce 2 kez yaptırdığı testler geçersiz sayılmıştı. Oğlu Tayfun Engin'in babasının Emrah olduğunu iddia eden Çolak, ünlü şarkıcı hakkında babalık davası açmıştı. 1992'de açılan dava, Emrah'ın duruşmalara katılmaması nedeniyle 8 yıldır devam ediyor. Avukatı İhsan Narin'le dün sabah adliyeye gelen Emrah, testlerin yeniden yapılması için Adli Tıp'a gönderildi. Çolak ve oğlu olduğu iddia edilen 8 yaşındaki Tayfun Engin'le yüz yüze gelmemek için büyük çaba harcayan ve gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Emrah, test yaptırdıktan sonra arka kapıdan kaçtı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!