Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Festivale yakışır açılış

İkinci Uluslararası Boğaziçi Festivali, önceki gece Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası ile Candan Erçetin'in verdiği konserle açıldı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserde, Fahrettin Kerimov yönetimindeki orkestra eşliğindeki İlyas Mirzaev ile Mustafa Süder'in ‘‘Aşk Rüyaları’’ adlı albümlerindeki parçalar büyük alkış aldı. CRR Orkestrası'nın eserlerinden sonra sahneye çıkan Candan Erçetin ise gece boyunca müzikseverleri kendisine hayran bıraktı. Konserinin ilk bölümünde Fransızca, İtalyanca ve İngilizce şarkılar seslendiren sanatçı, ikinci bölümde ise ‘‘Çapkın’’ ve ‘‘Yalan’’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Mahsun hayranları polisleri yuhaladı

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş 8'inci Kültür ve Sanat Şenliği, önceki akşam aralarında Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu yıldızların verdiği konserlerle son buldu. Beşiktaş Gösteri Merkezi'ndeki, konserin sonunda hayranları Kırmızıgül'e sarılmak için sahneye çıkmak isteyince araya koruma görevlileri ve polis girdi. Polisin, Kırmızıgül hayranlarını sanatçıdan uzak tutmak için güç kullanması ise ‘‘Yuh’’ seslerinin yükselmesine sebep oldu. Dinleyiciler daha sonra olay çıkmasına meydan vermeden dağıldı.

Kenan Doğulu'ya icra şoku

POP müziğin genç seslerinden Kenan Doğulu'ya eski avukatı Ertuğrul Yeşilaltay'ın başvurusu üzerine icra takibi başlatıldı. Kenan Doğulu'nun sahibi olduğu Doğulu Ses ve Işık Hizmetleri şirketinin 1.5 yıl hukuk danışmanlığını üstlenen Avukat Ertuğrul Yeşilaltay, ‘‘Hizmetimizin karşılığını alamadık. Kenan Doğulu'nun faizleriyle birlikte 1 milyar 93 milyon lira borcu var. 1.5 yıl sesimizi çıkarmadık. Ancak o dürüst davranmadı’’ dedi. Doğulu'ya noter aracılığıyla ihtarname çektiğini belirtti.

Karaca'dan ikinci Best Of

Türk rock müziğinin usta sesi Cem Karaca, hayranlarının yoğun isteği üzerine ikinci ‘‘Best Of’’ albümünü ‘‘Cem Karaca The Best Of Vol. 2’’ adıyla piyasaya çıkardı. Birincisinin gördüğü ilgi üzerine Karaca, 15 şarkıdan oluşan ikinci albümünü hazırladı. Albümde 68 Kuşağı'na mal olmuş şarkılar yeni kuşak gençliğinin beğenisine sunuldu. Albümde Parka, İhtarname, Bir Öğretmene Ağıt, Kazak Abdal, Asri Gurbet, Askaros Deresi, Kara Yılan, Kara Üzüm, Emmioğlu, Beni Siz Delirttiniz, Demedim mi, Zeyno, Erenler, Hasan Kalesi ve Üzüm Kaldı adlı şarkılar bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!