Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

18 PKK'lı ölü

Hakkari ile Şırnak arasında kalan Çeleberek kesiminde operasyon yapan güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 16 PKK'lı ölü ele geçirilirken, 4 güvenlik görevlisi şehit oldu. Diyarbakır'ın Lice İlçesi Çeper Köyü kırsalında 1, Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'ne bağlı Anıl Köyü kırsalında 1 PKK'lı ölü ele geçirildi. Şırnak'ın Güçlükonak İçesi ile Tunceli'nin Çemişgezek ve Pertek ilçelerinde ise 5 terörist yakalandı. Şırnak'ın Beytüşşebap ve Van'ın Gürpınar ilçelerinde örgütten kaçan 2 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. hha

Uykusuzluk kuruntu yapıyor

ERZURUM - Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Kırpınar, kaygı ve uykusuzluğun kuruntuya yol açtığını söyledi. Kuruntunun, zihnin sürekli art arda gelen düşüncelerle dolması olduğunu belirten Prof. Dr. Kırpınar, bu gibi durumlarda kişinin saplandığı düşünceleri kafasından silemediğini ifade etti. Prof. Dr. Kırpınar, kuruntulu kişilerin günlük etkinliklerinin aksadığını da kaydederek, ‘‘Birbirine bağlanan düşünceler tutarlılığını yitirir, kişi gerçeklerden kopar’’ dedi.

Evliyalar Ziyareti

KAYSERİ'nin Mimarsinan beldesinde, bu yıl 622'ncisi gerçekleştirilen ‘Evliyalar Ziyareti’nde 24 kazan bulgur pilavı pişirildi. Mimarsinanlılar, yüzyıllardır yaptıkları gibi önce evliya olduklarına inandıkları atalarının mezarlarını ziyaret edip Kuran okudular dua ettiler.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!