Kırmızı bültenle aranan şüpheli Alanya’da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı bültenle aranan şüpheli Alanya’da yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2026 20:49

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde, Rus makamlarınca ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Marat Dreizin, polis ekiplerince yakalandı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Interpol Daire Başkanlığı tarafından iletilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, Rus makamlarınca ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan kırmızı bültenle aranan ve Türkiye’de hakkında G, V ve M tehdit kodları bulunduğu belirtilen Marat Dreizin’in Alanya’da olduğu tespit edildi.

Ekiplerin takibi sonucu Dreizin, bugün saat 16.30 sıralarında Kargıcak Mahallesi Tevfik Müftüoğlu Caddesi’nde yakalandı. Şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!