Kırgın Çiçekler 46. son bölümde ağlatan sahneler

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 46. son bölümde ağlatan sahneler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 08:00

Kırgın Çiçekler dün akşam çok konuşulan bir bölümle ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler'deki duygusal sahneler hayranlarını çok duygulandırdı. Nazan’ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. İşte Kırgın Çiçekler son bölümde yaşananlar.

İzlenme rekorları kıran Kırgın Çiçekler dizisi 46. bölümle izleyici karşısına çıktı. Kırgın Çiçekler 46. bölümde kızlar zor anlar yaşadı. Cemre kliniğe kapatıldı. Eylül, Kemal'i şikayet ediyor. İşte Kırıgın çiçekler ile ilgili detaylar..

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 46.BÖLÜM İZLE

 Nazan’ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır.

Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. Kızlar ve Feride şüphe içindedir. Karakola gelen Emel'i suçlarlar. Meral, İhsan'dan intikam almak için girdiği evde kapana kısılır. Kemal ve Mesude boşanmak için hâkim karşısına çıkar. Eylül, sonunda evine dönebileceği için umutludur.

Ekrem'le gelecek planları bozulan Banu, olaylardan Kader'i sorumlu tutar. Ölümle yüzleşen Nazan ise korku içindedir. Emel, Cemre'nin velayetini almak üzere harekete geçince, kızlar Cemre'yi kurtarmak için sürpriz bir işbirliğine girişirler…

KIRGIN ÇİÇEKLER 46.BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Nazan'ı öldürdüğünü polise söyleyen Cemre, gözetim altına alınır. Kızlar ve Feride şüphe içindedir. Karakola gelen Emel'i suçlarlar. Meral, İhsan'dan intikam almak için girdiği evde kapana kısılır. Kemal ve Mesude boşanmak için hâkim karşısına çıkar. Eylül, sonunda evine dönebileceği için umutludur. Ekrem'le gelecek planları bozulan Banu, olaylardan Kader'i sorumlu tutar. Ölümle yüzleşen Nazan ise korku içindedir. Emel, Cemre'nin velayetini almak üzere harekete geçince, kızlar Cemre'yi kurtarmak için sürpriz bir işbirliğine girişirler...

Elinde bıçakla kanlar içinde uyanan Cemre, kendisini katil zannetmektedir. Nazan'ın kaybolduğu ortaya çıkınca bütün oklar Cemre ve Emine'yi gösterir.Polis Nazan'ı ararken herkes merak içindedir. Banu'nun bebeği aldırmadığını öğrenen Neriman, bir çocukla daha uğraşmamak için bir plan yapar. Ailesiyle bağlarını koparan Güney, tek başına hayat kurmakta zorlanmaktadır. Emel, Cemre ile kızları görüştürmemek için yalan söyler fakat Mesude'ye yakalanır. Cemre hiç kimseye gerçeği itiraf edemediği için panikle kendi sonunu hazırlamak ister...

OYUNCULAR

FERİDE (İPEK KARAPINAR):
Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Haberin Devamı

EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ):
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

SONGÜL (GÖKÇE AKYILDIZ):
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

CEMRE (HAZAR MOTAN):
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

KADER (ÇAĞLA IRMAK):
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

Haberin Devamı

MERAL (ALEYNA SOLAKER):
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

TOPRAK (ÖZGÜR ÇEVİK):
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYE

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

BAKMADAN GEÇME!