Kiraz Mevsimi'nin yakışıklısı başrol oyuncusu Ayaz kimdir? (Serkan Çayoğlu kimdir?)

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsiminin yakışıklısı başrol oyuncusu Ayaz kimdir (Serkan Çayoğlu kimdir)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:37

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimi'nde Ayaz karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu'nun bilinmeyenlerini sizler derledik. Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987, Almanya doğumlu model, manken ve oyuncudur.

Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. Şu an Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmaktadır.Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır. Oyuncuya bir röportajında ikizinizle benziyormusunuz sorusu sorulmuş, oyuncu "Ne dış görünüş ne de kişisel olarak birbirimize benzemiyoruz." cevabını vermiştir.

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu Erglangen-Nürnberg üniversitesinden mezun olmuştur. Mankenklik ve oyunculuk yapan yakışıklı oyuncu önce Hande Yener’in Ya ya şarkısına çektiği klipte de oynamıştır. Daha sonra kuzey güney ve zeytin tepesi dizilerinde oynamıştır. Kuzey Güney (Sezon Finali) Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırdı. Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynadı.

Serkan Çayoğlu Fiziksel Özellikleri

Serkan Çayoğlu Boyu: 187 cm

Serkan Çayoğlu Kilosu: 85 kg

Serkan Çayoğlu İstanbul’da yaşıyor.

Yaptığı İşler : Manken , Foto Model ve Oyuncu

Eğitim : Üniversite (Erglangen-Nürnberg)

Serkan Çayoğlu’nun oynadığı diziler

2012- Kuzey Güney dizisi
2014- Zeytin Tepesi dizisi
2014- Kiraz Mevsimi dizisi

Kiraz Mevsiminin yakışıklısı başrol oyuncusu Ayaz kimdir (Serkan Çayoğlu kimdir)

SERKAN ÇAYOĞLU'NUN BAŞROLÜNÜ OYNADIĞI KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİNİN KONUSU

En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak isteyen Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu' dur ve çocukluktan beri sevdiği Burcu' nun ağabeyi Mete’ye aşıktı. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma’ya kaptırır.

Şeyma hep birisile kıyaslanırdı en çokta Öykü' den ve bu sebepten dolayı Öykü' den hep nefret etti.Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar.O sırada Ayaz' la karşılaşır. İlk başta sevmezler birbirlerini ama sonra gün geçtikçe birbirlerine daha fazla yaklaşırlar ve aşık olurlar.

Öykü, komik ve bir o kadar da güzel tesadüfler sonucu Mete’ nin ortağı ve yakın arkadaşı Ayaz ile karşılaşır. Ayaz, çapkın kendine aşırı güvenen ukala bir tiptir. Aynı zamanda Öykü’nün kendine örnek aldığı, büyük hayranı olduğu modacı Önem Dinçer’in de oğludur.. Ama Öykü’nün bundan haberi yoktur.Ayaz, Mete, Şeyma ve Öykü yemeğe çıkacaklarına sözleşirler.

Ayaz Öykü yü şık giydirmek için annesinin mağazasına götürür işte o an öğrenir hayranı olduğu modacının oğlu olduğunu... Öykü ve Ayaz yani iki kalp yavaş yavaş atmaya başlar.

Haberin Devamı


Kiraz Mevsiminin yakışıklısı başrol oyuncusu Ayaz kimdir (Serkan Çayoğlu kimdir)

BAKMADAN GEÇME!