Kim Kardashian'ın fotoğrafları gündemi sarstı!

Güncelleme Tarihi:

Kim Kardashianın fotoğrafları gündemi sarstı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2014 11:33

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın instagram hesabından yayınladığı fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Sosyetik güzel Kim Kardashian hakkında çıkan kilo ve photoshop iddiaları üzerine instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile olay yarattı.

Ünlü güzel Kim Kardashian ve kardeşlerinin bir marka ile yaptıkları giyim anlaşmasında yapılan fotoğraf çekimlerinde photoshop iddiaları ve ünlü güzelin kilo fazlalığının olduğu iddialarının üzerine instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile hem iddialara yanıt verdi hemde koyuduğu fotoğraflar ile gündemi derinden sarstı.

2.20140214110347.jpg

İddilara göre ünlü güzelin ailesinin konu alan reality programı Keeping Up With The Kardashians için 1-2 senelik yayın anlaşması için 40 milyon dolar ücret aldığı belirtilirken ünlü güzel yeni programının yeni tanıtım şovu için yayınladığı fotoğraflar ile yürek hoplattı.

Fotoğrafçı Vijat Mohindra tarafından yapılan çekimlerde dantelli iç çamaşırları ve üzerindeki kürkü ile cesur pozlar veren Kim Kardashian'ın kiloları ve photoshop suçlamalarına yanıt olarak fotoğrafları instagram hesabından yayınlaması takipçileri ve magazin basını tarafından büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

1.20140214110131.jpg

TMZ Magazine'in kaynağına göre Kim Kardashian'ın instagram hesabından yayınladığı fotoğrafların minik bebeği North'a hamile kalmadan önce çekildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşerken sosyetik güzelin hakkında çıkan iddialara ne gibi bir yanıt vereceği merak konus oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!