Kılıçdaroğlu'ndan 'geçmiş olsun' mesajı

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlundan geçmiş olsun mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2012 15:56

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Muhterem Nur ile görüştü “Müslüm Baba”ya acil şifalar diledi

Haberin Devamı

 Sanatçı Muhterem Nur’u telefonla arayan ve görüşen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu saygın ve seçkin sanatçı Müslüm Gürses’in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Nur Kılıçdaroğlu’na “Müslüm Baba”nın bugün dünden iyi olduğunu belirtince Kılıçdaroğlu, “Yarın bugünden de daha iyi olmasını ve giderek eskiden olduğu gibi aramıza dönmesini, normal yaşamını sürdürmesini diliyorum. Lütfen en iyi dileklerimle, acil şifa temennimi kendisine iletiniz. Sevenleri, hepimiz bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz” dedi.  

 Genel Başkan Kılıçdaroğlu Müslüm Gürses’i taburcu olduktan sonra da ziyaret etmek istediğini belirtince ünlü sanatçı Muhterem Nur bundan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

DAHA İYİ DURUMDA

İstanbul'da tedavisi süren Müslüm Gürses'in doktoru, sanatçının sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Memorial Şişli Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nden Dr. Deniz Şener, "Müslüm bey daha iyi bir durumda" dedi. Sanatçıyı uyuttuklarını ancak bilincinin açık olduğunu söyleyen Dr. Şener, " İlaçların etkisi azaldığında kendisi ile diyalog kurabiliyoruz. Söylenenleri anlıyor veya bize anlamlı olabilecek bir takım mesajlar verebiliyor. Ancak entübe olan, akciğer solunum makinesine bağlı olan bir hasta olarak onun bu rahatsızlığı hissetmemesi için o nedenle kendisini uyutmak zorundayız" şeklinde konuştu.

DİYALİZ UYGULANIYOR         
Karaciğer bulgularında olumlu değişiklik olduğunu düne göre daha düşük değerlere ulaştıklarını açıklayan Dr. Şener, "Ancak hala yoğun bakımda ve solunum aletine bağlı. Böbrekleri için diyaliz uygulanmakta. Yani tedavisi bu şekilde devam etmekte. Durumu, stabil demek gerekir. Dünden bugüne genel itibariyle büyük bir değişiklik yok. Her geçen gün olumlu bir takım farklılıkları da gözlemliyoruz" ifadelerini kullandı.

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE ÇIKABİLİR
Sanatçının yoğun bakımdan ne zaman çıkarılacağı sorusuna yanıt veren Dr. Şener, " Bunu tahmin etmek ve söylemek mümkün değil. Birkaç gün içinde daha iyi olacağını ve daha sonraki aşamada yoğun bakımdan çıkacağını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ZİYARETÇİ ALINMIYOR
Bypass ameliyatları sonrası bu tür durumlarla karşılaşılabileceğini söyleyen Deniz Şener," Her hastada olacak diye bir beklentimiz tabi ki yok, ancak zaman zaman bazı hastalarda görülebilen durumlar. Bununla başa çıkılabiliyor. Vücut direnci düşen kişilerde enfeksiyon riski vardır. Önümüzdeki günlerde de hastamız için bu risk devam etmektedir. Gerekli tedbirleri alıyoruz. Kültürler alınıyor kültürlerde şu an için üreyen herhangi bir mikrop bulunmuyor. Yani şu an bir enfeksiyon yok. Ancak vücut direnci düşmüş kişilerde, vücutta var olan mikroplar patojeni de kazanarak enfeksiyon haline dönüşebiliyor. Hastamız için de bu risk var" dedi.Doktor Şener, sanatçının yanına ziyaretçi alınmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

SELAMİ ŞAHİN DUACI
Bu arada Müslüm Gürses'in arkadaşı sanatçı Selami Şahin hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Şahin , Gürses'in sağlığı için dua ettiğini söyledi.

MÜSLÜM GÜRSES'E ZİYARETÇİ AKINI / WEB TV

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!