Kılıçdaroğlu ve Baykal Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu ve Baykal Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 15:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal miting için birlikte Ankara'dan uçakla Antalya'ya geldi.

Uçakla Antalya Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu ve Baykal, VIP Salonu'nda birlikte çıktı. Kılıçdaroğlu'nun bir adım gerisinde duran Baykal'a partililerin yoğun sevgi gösterisi oldu. Partililer, ‘Deniz- Kemal elele, Recep Bey'i silkele’ ve ‘Hayır'severlerin harman olduğu yere hoşgeldiniz’ yazılı pankartları açtı.

CHP'nin bugün Antalya'da düzenleyeceği mitingte daha önceden katılmayacağı açıklanan Genel Sekreter Önder Sav da son dakikada heyete dahil olarak sürpriz yaptı. Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'dan gelen heyette Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, MYK Üyesi ve Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner ve Baykal döneminin Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş de yer aldı.

Kılıçdaroğlu'nu havalimanında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmmen, Konyaalytı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Başkanı Özer Ülken, parti yöneticileri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri karşıladı.

Yaklaşık 300 kişilik kalabalık tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu ve Baykal, parti otobüsüne birlikte binerken, Baykal uzun yıllardan sonra ilk defa ön koltuk yerine otobüsün arka sıralarında Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ile birlikte oturmayı tercih etti.

Parti otobüsü Büyükşehir Belediyesi'ne hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!