Kertenkele 66. bölüm fragmanında Gizem ve Hicabi ayrılıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 66. bölüm fragmanında Gizem ve Hicabi ayrılıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 10:21

Kertenkele bu hafta yayınlanacak yeni bölümü için iki ayrı fragmanla ekranlara geldi. ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele’de heyecan Cumartesi yayınlanacak yeni bölüm ile devam edecek. Dizinin yeni bölümünde Timur Acar’ın canlandırdığı Kertenkele, Akıncı’nın peşine düşüyor. Peki, Kertenkele’nin son bölümünde neler yaşanmıştı? İşte Kertenkele dizisinin 66. yeni bölüm için yayınlanan fragmanlar ve Kertenkele son bölümde meydana gelen olaylar.

Kertenkele 66. bölümü ile bu hafta ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü için iki yeni fragman yayınlandı. Kertenkele 66. bölümde Kertenkele, bu kez Akıncı'nın peşine düşüyor. Dizinin son bölümünde Baba Kadir yeni bir plan yapmış Gizem ve Hicabi'yi ayırmaya kalkmıştı. Peki Kertenkele 66. bölüm fragmanında neler yaşanıyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve Kertenkele 66. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

 

Haberin Devamı

Kertenkele 65 bölümde;  Hicabi'yle Gizem'i ayıramayan Baba Kadir, yeni bir plan yapar ve bu sefer ikiliyi ayırmaya çok yakındır. Ancak Hicabi'nin Gizem'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Hicabi, bu uğurda Akıncı olarak Baba Kadir'in karşısına çıkacak kadar cesurdur.Öte yandan Sokrat'ın uyanması ve Hayalet'in, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmesi an meselesidir.Zehra'nın Bahar'ı kendisine ayarlamaya çalıştığını fark eden, Bıçkın Adnan kılığındaki Melis, intikam almak için Zehra'ya asılmaya başlar. Kertenkele'nin bu durumu görmesiyle ortalık karışır.

Kertenkele'nin, Bıçkın Adnan'ı kıskandığını fark eden Zehra ise bu durumu kendi lehine kullanmaya başlayacaktır.Semih'in elinde Kertenkele'yi aklayabilecek bir video kaydı vardır. Semih bu kaydı Baba Kadir'e satar. Baba Kadir, bu kayıt karşılığında Kertenkele'ye önemli bir teklifte bulunur. Kertenkele aklanmak için Baba Kadir'in ondan istediği şeyi yapmak zorundadır. Yeni bölümde akıncı Kadir'in evinde korumalarla dövüşecek. Kadir Akıncı'yı bitirmeleri için emir verir. Ziya ve Zehra kendilerinin köpük dolu bir küvetin içinde bulurlar. 

Haberin Devamı

KERTENKELE 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Kertenkele 66. Yeni Bölüm 1. Fragmanı

Kertenkele 66. Yeni Bölüm 2. Fragmanı

KERTENKELE DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

BAKMADAN GEÇME!