Kennedy'nin son oyunu

Güncelleme Tarihi:

Kennedynin son oyunu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin suikaste kurban giden Başkanı JOHN F. Kennedy'nin aynı ismi taşıyan oğlu JFK Jr. Kennedy dergisinin tirajını artırmak için son oyununu da oynadı. Küçük Kennedy, dikkatleri üzerine toplamanın yolunu kendi dergisi George'a soyunmakta ve ailesi hakkında dedikodu yapmakta buldu.

Dergide aile üyelerini ve kuzenlerini eleştiren ‘Junior’, Kennedy Ailesi'nin en yakın bireylerini ‘kötü davranışın örnek çocukları’ diye karaladı. Ayrıca makalesinin yer aldığı sayfada çıplak çekildiği anlaşılan ancak mahrem yerlerini sergilemeyen bir fotoğraf yayınladı. Kennedy fotoğrafta cennet bahçesini temsil eden bir bahçede bir ağacın dalındaki ‘yasak meyve’ elmaya bakarken poz verdi. Ancak cinsel organını incir yaprağıyla örtüp örtmediği belli olmuyor.

Playmen Dergisi için çekilmiş gibi görünen bu fotoğrafların bir tek görevi var. O da Kennedy'nin sahibi olduğu ‘siyasi’ dergi George'un satış rakamlarını artırmak.

1995 yılında yayınlanmaya başlayan George Dergisi'nin kurucusu ve genel yayın yönetmeni olan JFK Jr Kenndy, Başkan Kenndy'nin kardeşi Senatör Robert Kenndy'nin oğulları Michael ve Joseph'in evlilikleriyle ilgili skandalları da gözler önüne serdi. Joseph'in ilk eşinden ayrılışını, artık iki çocuğuna bakmayı öğrenmesi ğerektiğini de alaylı bir dille anlattı.

The New York Times Gazetesi ise, JFK Jr.Kenndy'nin kendine ait çıplak pozları derginin satışını artırmak için yaptığını yayınlayınca, Amerikalılar da eski başkan oğlunun, ‘‘Amaca ulaşmak için her yol mübahtır’’ politikası yürüttüğünü farketmiş oldu.

Bir süre öncesine kadar erkek ve kadın dergilerinin en seksi erkek ilan ettiği küçük Kennedy, Carolyn Besset'le gizlice evlenmiş ve geçen yıl Türkiye'ye balayı yapmaya gelmişti.

36 yaşında olan Kennedy'nin eşi Besset, Calvin Klein'in Halkla ilişkilerini yürütüyordu. Sahibi olduğu George Dergisi'nde ailesi ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgi çeken Kennedy siyasete atılmayı da düşünüyor. Ancak oy toplamak için soyunup soyunmayacağı ise ABD'de sorulan sorular arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!