Kendisini 7 erkekle birden aldatan karısını New York sokaklarında çırılçıplak yürüttü!

Güncelleme Tarihi:

Kendisini 7 erkekle birden aldatan karısını New York sokaklarında çırılçıplak yürüttü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 15:20

Aldatmak... Bir insan neden aldatır? Bir Romen atasözü der ki: "Biri sizi bir kez aldatırsa suç onundur. İki kez aldatırsa suç sizindir" Peki ya tam yedi kez aldatırsa? Çıplak fotoğraflarını 7 farklı erkeğe gönderip kocasını aldatan kadın, sonunda yakalandı ve onun küçük düşürücü cezasına katlanmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Evlendiğiniz zaman vücudunuzun tek bir kişiye ait olması gerektiğini herkes bilir. Görünen o ki bu kadın o gerekliliği pek de önemsemedi...

Mirror gazetesinde yayınlanan habere göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olayda evli genç kadın bir çok farklı erkekle mesajlaşarak onlara çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Fakat bu çok uzun sürmedi. Karısının kendisini bu şekilde aldattığını öğrenip çılgına dönen sinirli koca, karısını yaptıkları için cezalandırmak istedi ve onu New York sokaklarında çıplak yürütttü.

Kendisini 7 erkekle birden aldatan karısını New York sokaklarında çırılçıplak yürüttü

YEDİ FARKLI ERKEK

İntikam almak isteyen koca havluyla Newyork sokaklarında yürüyen karısını bir de videoya çekti ve sosyal medyada paylaştı. Videoda sinirli kocanın "Kameraya merhaba de ve bunu neden yaptığını söyle. Havlunu çıkart ve yaptıklarını öde. Sana ne kadar güzel olduğunu ve seninle bir aile kurmak istediğimi söylerken yedi farklı erkekle konuşmanın cezasını çek" dediği duyuluyor. 

Haberin Devamı

HAVLUYU ÇEKEREK ÇIRILÇIPLAK BIRAKTI

Bununla da yetinmeyen genç adam bir süre sonra havluyu da çekti ve karısını çırılçıplak bıraktı. Genç kadına ağıza alınmayacak küfürler eden sinirli koca bu sırada karısının çırılçıplak vücudunu videoya çekmekten de geri kalmadı. Kadın umutsuzca kendini arabaların arasına saklamaya çalışsa da olan olmuştu ve New York'un o sokağından geçen herkes onun çırılçıplak vücudunu görmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!