Kenan düşünü gerçekleştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Kenan düşünü gerçekleştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 16:40

Ünlü pop şarkıcısı Kenan Doğulu, 3 Temmuz'da New York'un ünlü Central Park'ında düzenlenecek "İstanbulive" konserinde sahne alacak.

Haberin Devamı

Doğulu, Türk Günü Balosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, New York'un enerjisini, hızını, eğlencesini, müzikallerini çok sevdiğini, o yüzden de bu kentte bulunmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

New York'ta Central Park'ta 3 Temmuzda bu yıl Summer Stage (Yaz Sahnesi) festivali kapsamında, "Istabulive" konserinin ikincisinin düzenleneceğini ve kendisinin de sahne alacağını söyleyen Doğulu, bu konsere Mor ve Ötesi, İlhan Erşahin, Şükriye Tutkun ve Ozan Doğulu'nun da aralarında bulunduğu ünlü müzisyenlerin katılacağını ifade etti.

Kenan Doğulu, "Central Park'ta şarkı söylemek yıllardır düşümdü. Central Park'ta bu benim ilk konserim olacak" dedi. Doğulu New York'ta en son 15 yıl önce konser verdiğini belirtti.

/images/100/0x0/55ea885df018fbb8f886281a

Haberin Devamı

"Istanbulive" konserinin ön hazırlıklarını yapmak için New York'a geldiğini, Türk Günü Balosu ve Türk Günü Festivalinde de istek üzerine sahneye çıkacağını anlatan Doğulu, New York'ta bulunduğu süre içinde MTV'ye röportaj vereceğini, ayrıca stüdyo çalışmalarının olacağını söyledi.

Kenan Doğulu A Milli Futbol takımının Çek Cumhuriyeti ile New Jersey'de bugün oynayacağı maçı da izlemek istediğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!