Kemerlerinizi bağlayın

Güncelleme Tarihi:

Kemerlerinizi bağlayın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2022 07:00

Tatilciler yollara düştü, ekipler de denetimleri arttırdı. Dün aşırı yoğunluğun yaşandığı İstanbul Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu ve otobüs şoförlerine yönelik bilgilendirme yaptı.

Haberin Devamı

Korona vakalarındaki artış nedeniyle sağlık kurallarını hatırlatan ekipler, yolcu ve otobüs şoförlerine emniyet kemerlerini takmaları uyarısı yaptı. Korona vakalarındaki artış nedeniyle sağlık kurallarını hatırlatan ekipler, yolcu ve otobüs şoförlerine emniyet kemerlerini takmaları uyarısı yaptı. 

Kemerlerinizi bağlayın


KARADAN VE HAVADAN DENETİM

Öte yandan dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı'nda alınacak tedbir ve denetimler hakkında açıklama yaptı: “Dün itibarıyla başladığımız trafik denetimleri 18 Temmuz'a kadar kesintisiz devam edecek. Emniyet ve jandarmanın sorumluluk bölgesinde günlük 9 bin 580 ekip veya tim, 17 bin 529 personel olmak üzere toplam 114 bin 960 ekip veya tim, 210 bin 352 personel görev alacaktır. Helikopter ve dron denetimlerimiz de planlanmıştır." 

Haberin Devamı

Kemerlerinizi bağlayın


MUĞLA GİRİŞİNDE 5 KM KUYRUK

DOKUZ günlük Kurban Bayramı tatili öncesi dün birçok güzergâhta trafik yoğunluğu arttı, bazı bölgelerde ulaşım durma noktasına geldi. Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla’nın girişinde yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 

Kemerlerinizi bağlayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!