Kemal Kılıçdaroğlu: Utan utan annesin ya

Güncelleme Tarihi:

Kemal Kılıçdaroğlu: Utan utan annesin ya
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 21:47

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman’da Ensar Vakfı’nda çalışan öğretmenin çocukları taciz etmesiyle ilgili açıklama yapan Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na sert tepki göstererek, “Çocukları düşünmüyor, vakfı düşünüyor. Utan utan, sen annesin ya” dedi. Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

TASMAYI TAKANA GÜVENMEYİN

“Terör şimdi başka bir şekilde ortaya çıkmaya başladı. Düzce il başkanımız takip ediliyor, izleniyor, gelip arabasına hafif arkadan vuruyor, arabadan iner inmez üç kişi saldırıyor, biri de kameraya çekiyor. İl başkanımıza kahpece saldıranlara şunu söylüyorum, size tasmayı takanlara sakın güvenmeyin. Onları insan, Düzceli olarak kabul etmiyoruz. Ahlakı neredeyse çöp sepetine attılar. Toplumda ciddi bir yozlaşma var. Bütün bunların tamamı üzülerek söylüyorum, Müslümanlık adına yapılıyor. Müslümanlık böyle bir şey değildir. Şiddet, hırsızlık, ahlaksızlık asla değildir. Sevgi ve hoşgörü üzerine inşa edilmiştir Anadolu Müslümanlığı.

YURTLARA NASIL İZİN VERDİNİZ

Çocukların cinsel istismarı artış oranı yüzde 434. Bir toplumdaki yozlaşmayı bundan daha güzel anlatan bir rakam yoktur. Nasıl oluyor bu hale geliyor, minicik gencecik çocuklar böyle bir olayla muhatap oluyor? Bu yurtlara nasıl izin verdiniz? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Hanım (Ramazanoğlu), ‘Buna bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış kurumu karalamak için gerekçe olamaz’ diyor. Sana ne vakıftan kardeşim. Bırak onu savcı araştırıyor zaten. Sen o çocukları o hale nasıl getirdin, onun hesabını vereceksin. Bu yurtları kim açtı bunun hesabını vereceksin. Çocuklara da sahip çıkmıyor. Ya utan utan. Bir de sen annesin; nasıl böyle bir dil kullanabilirsin? Davutoğlu, ‘Paralel yapı öncülüğünde kirli bir algı operasyonu’ diyor. Sizin fikriniz paralel değil miydi? İlgili vakfı övüyor. Bir bekle sonucu. Niye övüyorsun?

Haberin Devamı

CAN DÜNDAR’IN YARGILANMASI

Bu dava demokrasinin yargılandığı bir davadır. Sıradan bir dava olmadığı içindir ki büyükelçiler ve konsoloslar izlemeye gidiyorlar. Ne söylüyor; ‘Siz kimsiniz ya sizin ne işiniz var orada? Burası senin ülken değil, burası Türkiye.’ Onların ülkelerinin çoğunda demokrasi var. Bir yere gelmek, hakkını vermek bir erdem işidir. Her şeye maydanoz olan, her konuda konuşan bir kişi Cumhurbaşkanı olamaz. Peki bunlar da çıkıp deseler, ‘kardeşim sizin ne işiniz var Suriye’de’ ne diyeceksin?” 

Haberin Devamı

ERDOĞAN'A: ZARRAB’I ZİYARET EDER HERHALDE

“DOĞRU haberleri yapanlar hapishanede. Devleti soyanlar yüce makamlarda, düşüncesini açıklayanlar hapishanelerde. Zarrab da tutuklandı. Sayın Erdoğan, Amerika’ya gitti. Herhalde Rıza Zarrab’ı ziyaret eder hapishanede. Arkadaşlıkları var çünkü. Onun bakanları, onun önüne yatıyordu. Ayıptan Türkiye’yi temizlemenin birinci yolu, 17-25 Aralık soruşturmalarını
yeniden açmaktır.”

DAVUTOĞLU’NA: TV’YE ÇIKIP TERÖRÜ KONUŞALIM

“SEN bizim teröristin yanında olduğumuza bir tek örnek gösteremezsin. Ben çok örnek göstereceğim. Bunlar 3 ayaklı bir strateji güttüler terör örgütüne meşruiyet kazandırmak için. Kim milletten yana kim teröristten yana, adam gibi bunun cevabını ver veya arzu ediyorsan, kendine güveniyorsan kurmaylarını da al yanına, beraber bir televizyona çıkalım seninle.”

Haberin Devamı

Kemal Kılıçdaroğlu: Utan utan annesin ya

SIRASINI PAYLAŞTI

CHP’nin grup toplantısına ilgi büyüktü. Kalabalık bir partili topluluğun izlediği grup toplantısında bazı genç partililer, milletvekillerinin grup sıralarındaki kolçaklarına oturdu. CHP Milletvekili Gürsel Tekin de, sırasını genç bir partiliyle paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!