Kehribar 8.bölüm fragmanında büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 8.bölüm fragmanında büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 10:59

Kehribar 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bitmediği Kehribar, geçen hafta çok konuşulan bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Kehribar 8.bölümde ortalık karışıyor. Musa, Orhan ortadan kaldırmak için planlar kuruyor. Kehribar 8.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...  

 Kehribar 8.bölümde ortalıktaki gerilim artıyor. Kehribar'ın geçen haftaki bölümünde Musa yaşadıklarının intikamını almayı kafasına takmıştır. Heyecanın hiç eksik olmayacağı Kehribar izleyenleri adeta ekran başına kilitleyecek. İşte Kehribar 8.bölüm fragmanı.. 

Haberin Devamı


KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Kehribar, yıllarca toprak altında kalarak reçinenin başkalaşması ile kendini yaratır. Orhan da içinde sakladığı acılarla başkalaşmıştır. Musa'yı sağlam ayağından vurmuş, cezasını kesmiştir. Musa'nın tekrar yürüyüp yürüyemeyeceğine hastanede doktorlar karar verecektir. Bu durum Musa'yı ve tüm Bozoğlu ailesini etkiler. Leyla, tıpkı yirmi yıl önce olduğu gibi, Orhan ve Musa arasında kalmıştır. Kimden yana karar alacağı herkesi şaşırtacaktır. Orhan, vicdanı ve insanlığı ile bilinip mazlumun yanında yer alırken, zalimi mazlum etmenin acısı ile yanar. Bu yangından onu Murat kurtaracaktır. Oğuz Doğu, kestiği raconun ardından Mudanya'ya gelir ve işlerini olduğu yerden kontrol etmek ister. Musa, yaşadıklarının intikamını alacaktır.

Haberin Devamı

KEHRİBAR 8.BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR DİZİSİNİN KONUSU

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar.

KEHRİBAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

Gürkan Uygun
Ayça Varlıer
Necip Memili
Özge Özder
Ahmet Uz
Fırat Altunmeşe
Aslıhan Güner
Yağmur Aydan
Nazmi Kırık
Umut Karadağ
Sibel Taşçıoğlu

BAKMADAN GEÇME!