Kehribar dizisi 10. bölüm fragmanında tehlike kapıda!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar dizisi 10. bölüm fragmanında tehlike kapıda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:53

ATV'nin heyecan dolu dizisi Kehribar 10. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Leyla ve Orhan yeni bir sayfa mı açacaklar. Orhan'ın düşmanları peşinde.. Kehribar 10. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kehribar 10. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. ATV'nin yeni dizisi Kehribar'da bu hafta yer yerinden oynayacak. Yarımcalı büyük bir tuzağın içine düşüyor. Sevdikleri tehlikede. Kehribar 10. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

 

 KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Orhan, Kemal’in oğlu olduğunu öğrendiğinde yaşadığı tüm acıları unutur. Leyla ve Orhan, aşkla sarılırlar birbirlerine. Orhan, Kemal'in kendi oğlu olduğunu öğrendiğinde bugüne kadar yaşadığı tüm acıları unutur. Yarın yaşanacak kavgaların, düşmanların kin dolu saldırılarının, Leyla ve Kemal'e zarar verebilecek olduğu gerçeği Orhan'ı daha tedbirli davranmaya itecektir. Orhan, Leyla'ya hastalığını anlatır. Leyla için artık tek gerçek vardır. Orhan'ı iyileştirmek. Bu sırada Bahar da aynı umudun peşinde sürüklenmektedir. İki kız kardeş yine karşı karşıya gelirler. Oğuz Doğu, tüm gücünü ve aklını kullanarak Orhan'ın bozduğu işlerini yoluna koymayı deneyecektir. Musa, Oğuz Doğu ve Orhan Yarımcalı kapışmasını keyifle izler. Bu büyük savaşı kimin kazanacağı bölgede dilden dile konuşulur. Orhan, yardım etmek istediği tüm mazlumları korumaya devam edecek, bir yandan da Leyla'nın ve Kemal'in hayatlarından endişe edecektir. Aşk; zamansız yaşanır. Kehribar, Orhan ve Leyla'nın aşkının zamansızlığının ispatı gibidir. Leyla ve Orhan'ın aşkının hikayesi, dünya durdukça, aşıklar sabırla acı çektikçe; güzelleşir ve dilden dile anlatılan bir hikayeye dönüşür.

Haberin Devamı

KEHRİBAR 10.BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR DİZİSİNİN KONUSU

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Haberin Devamı

KEHRİBAR KÜNYE

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

 

BAKMADAN GEÇME!