Kazada ölen doktor, toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen doktor, toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2021 16:30

ISPARTA'nın Keçiborlu ilçesinde kullandığı otomobilin takla atması sonucu yaşamını yitiren acil tıp uzmanı doktor İhsan Ulusoy'un (30) cenazesi, memleketi Burdur'un Bucak ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı

Kazada ölen doktor, toprağa verildi
Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Isparta- Afyonkarahisar karayolu Keçiborlu ilçesi kavşağında meydana geldi. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli acil tıp uzmanı doktor İhsan Ulusoy yönetimindeki 07 MRU 15 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada İhsan Ulusoy yaşamını yitirdi.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Evli ve 1 çocuk babası olan Ulusoy'un cenazesi Isparta'da yapılan otopsiden sonra Burdur'un Bucak İlçe Devlet Hastanesi morguna getirildi. İhsan Ulusoy’un cenazesi buradan da ilçeye bağlı Ürkütlü köyüne götürüldü.

Buradaki cenazeye, Ulusoy’un ailesi, çalışma arkadaşları, Antalya ve Bucak'tan sevenleri ve köylüler katıldı. Antalya Müftü Yardımcısı Osman Demirel'in kıldırdığı namazdan sonra İhsan Ulusoy'un cenazesi toprağa verilmek üzere mezarlığa götürüldü. Ulusoy'un tabutunu emekli imam babası Yunus Ulusoy ve öğretmen kardeşi Osman Ulusoy ile diğer katılımcılar omuzlarında taşıdı. İhsan Ulusoy, köy mezarlığında toprağa verildi.

Kazada ölen doktor, toprağa verildi
KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Haberin Devamı

Bu arada kaza bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı. İhsan Ulusoy'un kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra taklalar atarak şarampole yuvarlandığı görüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!