Kazada nakliyatçı öldü, sürücü kayıp

Güncelleme Tarihi:

Kazada nakliyatçı öldü, sürücü kayıp
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2009 12:49

İZMİR Bornova'da sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobilin duvara çarptığı kazada ön koltukta oturan 54 yaşındaki Hasan Kızıl yaşamını yitirdi. Otomobili kullandığı ileri sürülen Mehmet İnce gözaltına alındı.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Gökdere Köyü çıkışında meydana geldi. Gökdere'den Işıkkent yönüne giden, kimliği belirlenemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği 35 DYL 45 plakalı otomobil, önce yol kenarındaki uyarı levhalarına ardından da duvara çarptı. Kazada, sürücünün yanında oturan nakliyat şirketi sahibi evli 4 çocuk babası 54 yaşındaki Hasan Kızıl yaşamını yitirdi.
Jandarma kaza yerine geldiğinde Hasan Kızıl'ın cesediyle karşılaştı, sürüyü ise bulamadı. Bir ayağı protez olan ve bir başka nakliyat şirketinden alacağını tahsil için gittiği Gökdere'den dönerken kazada ölen Kızıl'ın cesedi morga kaldırıldı. Jandarma kazadan sonra kaçan sürücüyü ararken, ölen Hasan Kızıl'ın en son Mehmet İnce ile görüldüğü saptandı.

Gözaltına alınan Mehmet İnce, ifadesinde kaza yapan otomobilde olmadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını söylerken, soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!