Kazada bacağı kopan şarkıcı evlendi

Güncelleme Tarihi:

Kazada bacağı kopan şarkıcı evlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 09:36

Antalya'nın Alanya ilçesinde nişanlısıyla geçirdiği trafik kazasında sağ bacağı kopan genç manken ve şarkıcı Çiğdem Yüce (26), evlendi.

DÜĞÜNDEN KARELER

İBRAHİM TATLISES'LE ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

Haberin Devamı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında sağ bacağı kopan, hastanene 200 gün süren yaşam mücadelesini kazanan ve ‘biyonik kız’ diye anılmaya başlanan 26 yaşındaki Çiğdem Yüce, hayalindeki gelinliği giyip sevdiği erkekle Antalya'da evlendi.

Şarkıcı ve model Çiğdem Yüce, Alanya'da 14 Ekim 2009 tarihinde nişanlısı Alper Bezci'nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralandı. Vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağının üzerinden kopan Çiğdem Yüce, Antalya ve Ankara'da hastanelerde verdiği yaşam savaşını kazandı. Ameliyat üzerine ameliyat geçiren Çiğdem Yüce, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde uzun süren bir tedavinin ardından, yurtdışından getirilen sensörlü ve multi işlemcili protez bacağı ile yeniden yürümeye başladı. Tedavisi tamamlanarak Antalya'ya dönen Çiğdem Yüce, ikinci mutluluğu ise dün yaşadı.

Gerçeğini aratmıyor

Türkiye'de ilk kez Çiğdem Yüce tarafından kullanılan son model sensörlü ve multi işlemcili protez eklem, akşamları şarja takılıp sabahları kullanabilecek şekilde ayarlanıyor.

Adımları diğer ayağa göre santimetresine kadar ayarlayabilen C-Leg isimli eklem, merdiven çıkmak, bisiklet veya araba kullanmak, koşma gibi bir bacağın yapabileceği tüm fonksiyonlara sahip. 80- 100 bin lira arasında maliyeti bulunan protez bacak, silikon kaplama ile diğer bacakla ten rengine kadar uyumlu.

Haberin Devamı

KAZA YAPAN NİŞANLISIYLA EVLENDİ

Grida Hotel'de düzenlenen törende beyaz gelinliği giyen Çiğdem Yüce, talihsiz kazada otomobilin sürücüsü olan nişanlısı Alper Bezci ile dünyaevine girdi. Çiğdem Yüce, “Yarım kalan işimi tamamlıyorum. Alper ile evleniyoruz. Geçmişte olan tüm zorlukları, ıstırap dolu tedavi sürecini geride bırakarak yepyeni bir hayata başlıyorum. Bundan sonra yaşadıklarımı unutup, hayata sıkı sıkı bağlanacağım. Bizi aşk hayatta tuttu, aşk ile devam edecek“ dedi.

PROTEZ BACAĞINI GÖSTERDİ

Nişanlısının elinden tutarak yürüyen Çiğdem Yüce'nin, koltuk değneğini de gelinliğe uygun şekilde tüllerle kaplatması dikkat çekti. Gelinliğinin eteğini kaldırıp, “Merak ediyordunuz, bu gece için sakladım” diyerek protez bacağını gösteren Yüce, “Bizimkisi bir aşk hikayesi değil. Yıldırım aşkı hikayesi. Tanışmamızdan 3 gün sonra Alper bana evlilik teklif etmişti. Hiç düşünmeden kabul etmiştim. Fakat kaza düğünümüzün yapılmasını biraz erteletti. Şimdi ise tüm yüreğimle Alper ile evleniyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARI ARASINDA İLK DANS

Grida City Otel havuz başında gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Nikah masasına doğru yürürken Alper Bezci, eğilerek Çiğdem Yüce'nin rahat yürümesi için gelinliğinin eteğini kaldırdı. Daha sonra gelini kucaklayarak nikah masasına doğru hızlı adımlar atan Alper Bezci, eşini yere indirip gecenin ilk dansını yaptı. Göz yaşları içinde dans eden çifte, gelinin babası Ekrem Yüce ile annesi Gülay Yüce de eşlik etti. Duygulu anların yaşandığı ilk dans sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Yüce, babasına sarıldı. Yüce ve Bezci aileleri dans pistinde birbirlerine sarılarak mutluluk göz yaşı döktü. İlk dansın ardından konfeti ve havai fişek yağmuru altında nikahları kıyılan çift, evlilik cüzdanlarını aldı. Çiğdem Yüce'nin nikah şahitliğini eski ağır ceza hakimi Cihan Çeter ile Tamer Kösker yaptı. Damadın şahitliğini ise ‘Can arkadaşlarım’ dediği Levent Galip Yeşil ile Ersin Erenler üstlendi.

Haberin Devamı

EŞE SÜRPRİZ ŞARKI

Nikah sonrası gelin, eşi Alper Bezci için ‘Dinle’ adlı şarkıyı seslendirdi. Çiftin ‘Evlilik Cüzdanı’ şeklinde hazırladığı düğün davetiyeleri ise gecede elden ele dolaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!