Kavga etmesini engellemeye çalışan babasını bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kavga etmesini engellemeye çalışan babasını bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2010 10:37

KONYA’da 28 yaşındaki İsmail Özkan, arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra husumetli olduğu bir grupla kavga etmeye gitmek istemesine engel olmak isteyen babası 59 yaşındaki Adem Özkan’ı kalbinden bıçakladı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Sahipata Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eczanede çalışan İsmail Özkan, işten çıktıktan sonra arkadaşlarıyla birlikte bir otomobil içerisinde alkol almaya başladı. İsmali Özkan, daha sonra alkolün de etkisiyle üç arkadaşını da yanına alarak aralarında daha önceden husumet bulunan grupla kavga etmek üzere yola çıktı.

Bu sırada oğlunun ve arkadaşlarının ellerinde bıçaklarla koşarak ilerlediğini gören işçi emeklisi Adem Özkan, onu durdurdu ve nereye gittiğini sordu. İsmail Özkan da, kavga etmeye gittiğini söyleyerek babasını itti. Adem Özkan, oğlunun elindeki bıçağı almaya çalışınca tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan İsmail Özkan, elindeki bıçağı babasının kalbine sapladı.

Ağır yaralanan Adem Özkan çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerinde bekleyen İsmail Özkan da polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Feridiye Polis Merkezi’ne götürüldü. 2.39 promil alkollü olduğu belirlenen İsmail Özkan’ın bıçakla yaralama ve hırsızlık suçlarından sabıkasının bulunduğu belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!