Katliam öncesi Seher Çağla Demir ile Vahit A.'nın sevgili pozu

Güncelleme Tarihi:

Katliam öncesi Seher Çağla Demir ile Vahit A.nın sevgili pozu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 01:09

KIZILAY’da 13 Mart günü canlı bomba saldırısını yapan PKK’lı terörist Seher Çağla Demir’in, katliam öncesi olayın firarisi Vahit A. ile verdiği sevgili pozu kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre Demir 2013’te PKK’nın dağ kadrosuna katıldı, ardından terör örgütünün Suriye’deki kamplarına gitti. Şubat 2016’da yasadışı yollarla Suriye’den Türkiye’ye giren Demir’i, Vahit A. önce Viranşehir, sonra da Şanlıurfa’ya götürdü. Demir, saldırıdan önce sahte kimlikle bilet alıp otobüsle Ankara’ya geldi ve AŞTİ’de ikinci saldırgan Özgür Ünsal tarafından karşılandı.


Patlamada kullanılan araçla 26 Şubat’ta Ankara’ya gelen Vahit A. ile buluşan Demir, aynı otomobille Ankara’da keşif yaptı. Demir, saldırı günü ise Vahit A. ile Eskişehir yolunda bir benzinliğe girerek LPG takılan araca yakıt aldı. Demir’in bu sırada Vahit A.’ya sarılarak sevgili gibi davrandığı anlar da kameralara takıldı. İkilinin sevgili olmadığı, dikkat çekmemek için böyle davrandıkları değerlendiriliyor. Vahit A.’nın Suriye’ye kaçtığı saptandı. 

BAKMADAN GEÇME!