Kardeşiyle birlikte öz kızlarına tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

Kardeşiyle birlikte öz kızlarına tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2008 14:10

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde, polise başvuran Z.K., eşi 35 yaşındaki T.K.'nın öz kızları 9 yaşındaki C.K. ile 13 yaşındaki C.K.'ya cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Gözaltına alınan T.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alınan ifadeler üzerine amca 25 yaşındaki A.K.'nın da yeğenlerine tacizde bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine polis tarafından yakalanan amca da çıkarıldığı mahkece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Sungurlu Mahallesi'nde oturan 4 çocuk annesi Z.K., geçen pazar günü iki kızı C.K. ile C.K.'yı da yanına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, eşi T.K.'nın öz kızlarına tacizde bulunduğunu iddia etti. Anne Z.K. poliste verdiği ifadede, “Büyük kızım sürekli bana, ‘Anne ben evde boğuluyorum. Ben dışarı çıkıp dolaşacağım’ diyerek evden çıkmak istiyordu. Bunun üzerine ben de kendisine izin vermeyerek tokat attım. Kızım da ağlayarak, ‘Anne bizi babamla evde yalnız bırakma. Babam 2 yıldır beni ve kardeşimi kullanıyor. Sen uyuduğunda veya temizliğe gittiğinde babam ilişkiye girmeye çalışıyor. Ben bağırınca da vazgeçiyor’ deyince kanım dondu. Olayı küçük kızım da doğruladı. O da ‘Anne babam beni korkutarak yüzümü havluyla kapatıp cinsel ilişkiye girdi’ dedi. Duyduklarım karşısında şoke oldum” diyerek eşinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polisin gözaltına aldığı T.K., verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen baba T.K., “Böyle birşey kesinlikle mümkün değil. Ben kızlarıma tacizde bulunmadım. Büyük kızımın elbise dolabında bir cep telefonu ile sigara buldum. Cep telefonunda aşk mesajlarına rastladım. Kızlarım telefondaki mesaj ve sigara konusundaki kabahatlerini örtmek amacıyla annelerine böyle bir yalan uydurdu” diyerek kendini savundu. T.K., polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

TACİZCİ AMCA DA TUTUKLANDI

2 küçük kız, verdikleri ifadede amcaları A.K.'nın da kendilerini taciz ettiğini, bundan da babalarının haberinin olduğunu iddia etti. Bunun üzerine polis, Salıpazarı İlçesi'ne bağlı Yayla Köyü'nde oturan amca A.K.'yı da gözaltına aldı. Amca A.K. da suçlamaları kabul etmedi. A.K. da ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki kardeş C.K. ile C.K.'nın doktor raporlarında ise bakire oldukları ve fiili livata bulgusuna rastlanılmadığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!