Kar, trafik canavarına ortak oldu

Güncelleme Tarihi:

Kar, trafik canavarına ortak oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 15, 2003 11:54

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava trafik kazalarının da artmasına sebep oldu. Yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda 5 kişi ölürken, 13 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Erzincan'ın Tercan İlçesi'ne bağlı Yollarüstü mevkiinde, bir yolcu otobüsü, yolun kaygan olması nedeniyle Fırat Nehri'ne devrildi. Bir çocuğun öldüğü kazada, kurtarma çalışmaları sonucu nehirden çıkarılan yaralılar Tercan Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ilk müdahalelerin ardından otobüslerle Erzurum'a gönderildi.

Osmaniye'de meydana gelen trafik bir diÄŸer trafik kazasında ise 9 kiÅŸi yaralandı. Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Osmaniye'den Adana'ya giden Ä°lbay Adıgüzel (46) yönetimindeki 46 DV 077 plakalı minibüs, otoban turnikeleri yakınlarında yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu ÅŸarampole yuvarlandı.Â
  Â
Kazada yaralanan sürücü İlbay Adıgüzel ile yolcular Ahmet Aydın (24), Leyla Aydın (23), Mesut Aydın (2), Hürü Çapar (34), Mustafa Çapar (8), Hatice Çapar (14),  Cemile Polat (25) ve Nurgül Polat (3) Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Haberin Devamı

Özellikle sabah saatlerinde etkili olan buzlanmanın yol açtığı bir diğer kaza ise Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde meydana geldi. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Adana'dan Ankara yönüne gitmekte olan Orhan Atlama yönetimindeki 34 UN 8891 plakalı otomobil, Ulukışla İlçesi Tepeköy bölgesinde, zeminin buzlu olması nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Zekeriya Erdoğan idaresindeki 34 YN 3024 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan Mustafa Gülmüş (23) ve Burhan Atlama (22) öldü, yaralanan sürücü Orhan Atlama (34) Ulukışla Devlet Hastanesi'nde, Erhan Altıntaş (20) ise Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Konya'dan Ankara yönüne gitmekte olan Atilla Åžahin yönetimindeki 05 EH 269 plakalı araç ile Ankara'dan Aksaray yönüne giden Mehmet Zeki Demircan idaresindeki 34 AON 86 plakalı aracın Kulu makasında çarpışması sonucu meydana gelen kazada ise Hasan Lökçe ile Kemal Åžahin olay yerinde, Atilla Åžahin ise kaldırıldığı Kulu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan Sema Åžahin ile Mehmet Zeki Demircan'ın tedavileri Kulu Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!