Kamyoneti bırakıp kaçtı! Arayan polise 'şehir dışındayım' deyip telefonu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Kamyoneti bırakıp kaçtı Arayan polise şehir dışındayım deyip telefonu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2019 14:54

Karabük'te kontrolden çıkan kamyonet, yaklaşık 10 metreden çay yatağına devrilirken sürücü kaza yerinden kaçtı. Polis, yaptığı araştırma sonucu aracı kullandığını ve alkollü olduğu için kaçtığını değerlendirdiği A.T.'yi (45) cep telefonundan aradı. A.T., kazadan habersiz ve şehir dışında olduğunu söyleyip telefonu kapattı.

Haberin Devamı

Kaza, dün gece meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 78 AC 699 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak 10 metreden Soğanlı Çayı yatağına devrildi. Kamyonet ağaçlara çarparak devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kontak anahtarı üzerinde olan araç ve çevresinde yaptığı aramalarda sürücüyü bulamadı. Hastanelere de yaralının gelmediği belirlendi. Bir süre sonra polis, aracın sürücüsü olduğunu, alkollü olduğu için de kaçtığını değerlendirdiği A.T.'yi cep telefonundan aradı. A.T., kazadan haberi olmadığını ve şehir dışında olduğunu söyleyip telefonu kapattı.

ARKADAŞI KAZA YERİNE GELDİ

Kaza yerine gelerek arkadaşı olduğunu belirten Erdal T., polis ekiplerine A.T.'nin kendisini aradığını, durumunun iyi olduğunu ve Bolu'nun Gerede ilçesinde olduğunu söylediğini anlattı. Ekipler, bunun üzerine Erdal T.'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Hasar gören araç, trafikten men edilerek vinçle bulunduğu yerden kaldırılıp çekiciye konularak otoparka götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Kamyoneti bırakıp kaçtı Arayan polise şehir dışındayım deyip telefonu kapattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!