Kamil Sönmez’in durumu ciddi

Güncelleme Tarihi:

Kamil Sönmez’in durumu ciddi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ağır zatürree teşhisiyle kaldırıldığı Özel Acıbadem Hastanesi'nde solunum cihazına bağlanarak tedavi altına alınan Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Dr. Ceyhun Solakoğlu, Sönmez'in hayati tehlikesinin hâlâ devam ettiğini, bir süre daha yoğun bakımda kalacağını, ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını bildirdi.

Çarşamba gecesi saat 23.00'te ‘pnömoni-ileri derecede zatürree’ teşhisiyle Özel Acıbadem Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan Kamil Sönmez'in solunum cihazına bağlı olduğu bildirildi.

Sanatçıyı hastanede gün boyunca Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İbrahim Tatlıses, Osman Yağmurdereli, Selami Şahin, Faruk Tınaz, Sami Aksu ve Kahraman Afyonoğlu gibi isimler ziyaret etti.

Bu arada tedavi altında bulunan Kamil Sönmez ile ilgili olarak bir radyoda yayınlanan ‘öldü’ haberi, Sönmez'in doktoru ve yakınları arasında tepki yarattı. Sanatçının kardeşi Remzi Sönmez, bu yöndeki haberlerin kendilerini çok üzdüğünü söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!