Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümü yarın akşam 20.00'da Kanal D'de! (Yeni bölüm detayları)

Güncelleme Tarihi:

Kalbim Egede Kaldı yeni bölümü yarın akşam 20.00da Kanal Dde (Yeni bölüm detayları)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 12:51

Ekranların sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı heyecanla dolu yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'da Kanal D'de

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden itibaran ekranların vazgeçilmezi haline gelen Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde heyecan ve aşk hiç bitmiyor. Çarşamba akşamı 20.00' da Kanal D'de 6. bölümü yayınlanacak olan dizide yine bol eğlenceli sahneler sizleri bekliyor.

KALBİM EGE'DE KALDI DİZİSİ 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Zeliş ve Mustafa, köylüden kurtulalım derken öyle bir durum yaratırlar ki artık aşkları köylünün gözünde tescillenmiş olur.

İlke ise ayıldığında içindekileri kusar ve bunları en olmayacak insan duyar.Diğer yandan Cabbar’ın eve dönme çabaları devam ederken başına daha büyük dertler açılacak, işin içine Kürük Ali ve Gıpgıp Osman da girince paçayı kurtarması epey zor olacaktır.

Hem İlke’den hemde köylülerden kurtulan Mustafa ve Zeliş birlikte iyi vakit geçirirler.
Ancak Zeliş, İlke’nin yokluğunda Yaman’a daha da yakınlaşır.
Mustafa ise neden yaptığını kendisi bile bilmeden Zeliş’in peşine düşer ve onu kaybetmekten çok korkar.

“Kalbim Ege’de Kaldı ” her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Haberin Devamı


KALBİM EGE'DE KALDI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin renkli Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 5. bölümünde; kavga etmeden duramayan ama aynı evde kalmaktan çareleri de olmayan Mustafa ve Zeliş yine birbirine girdi.
Zeliş tam büyük aşkı Yaman ile yakınlaşmak üzereyken bu işi bozan Mustafa'dan bunun acısını fena çıkardı. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Yaman'ın İlke'ye olan duygularını öğrenen Zeliş, Kalbim Ege'de Kald 5. bölümünde karaları bağladı.

Mustafa, Zeliş'le Yaman'ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvadı ve İlke'yi Yaman'dan uzaklaştırmak için plan yaptı. Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş'e kaymaktaydı. Kendi hazırladığı tuzağa düşen, Yaman'la arasını yapmaya çalıştığı Zeliş'e, aşık olan Mustafa, Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde duygularını geri plana mı attı?

KALBİM EGE'DE KALDI KONUSU

Kalbim Ege'de Kaldı; erkek Fatma Zeliş, diğer tarafta kadınların gözbebeği Mustafa'nın yollarının kesişme hikayesini anlatıyor. Bir araya gelmeleri asla mümkün olmayan ikili, yollarını tamamen ayırır. Ta ki en kıymetlileri Iraz Nene'den gelen acıklı mektuba kadar.Birbirinden habersiz köye dönen ikili, kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Iraz Nene'nin vasiyeti, ailelerinin baskısı ve kocaman bir servet, onları bu oyunu oynamaya mecbur bırakacaktır. Tüm köy için gerçek eğlence şimdi başlamıştır.

Haberin Devamı

Kalbim Egede Kaldı yeni bölümü yarın akşam 20.00da Kanal Dde (Yeni bölüm detayları)

OYUNCU KADROSU

Alper Saldıran-Mustafa

Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama Kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir.

Oya Unustası - Zeliş

Haberin Devamı

Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.

Eren Hacısalihoğlu-Yaman

Mustafa Kürük nasıl "yanlış" adamsa, Yaman Eryaman da o denli "doğru" adamdır. Zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert, kibar... Zeliş ve kainattaki tüm kızlar için asil bir şövalyedir Yaman. Entelektüeldir de Yaman, görgülüdür, bilgilidir. Zeliş'in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman'da olmayan bir şeye sahiptir; Şeytan tüyüne.

Haberin Devamı

Celile Toyon - Iraz Nene

Emine ve Hatice’nin başka başka ailelerden yetim kalan 10 yaşında iki kız çocuk olduğunu görür ve kocası ile birlikte bunları evlatlık alır. Zeliş ve Mustafa, işte bu iki evlatlık kızın çocuklarıdır. Mustafa ve Zeliş için Iraz neneleri çok mühim bir şahsiyettir. İkisinin de çocuklukları nenelerinin koynunda geçmiştir. Iraz Nene’nin baştan beri niyeti, canı gibi sevdiği bu iki çocuğu baş göz etmektir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!