Kahramanmaraş’ta 2 bin polisle gece denetimi

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraş’ta 2 bin polisle gece denetimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 09:16

KAHRAMANMARAŞ ve 11 ilçesinde, 2 bin polisin katılımıyla 334 adres ile 504 araçta gece denetimi yapıldı. 3 bin 893 kişinin sorgulanarak üst aramasından geçirildiği denetimlerde hakkında aranma kararı bulunan 22 kişi gözaltına alındı, 76 araca toplam 32 bin 303 lira para cezası uygulanarak 27’si trafikten yasaklandı.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı öncesinde kentin asayiş ve güvenliğinin arttırılması amacıyla İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ın koordinesinde Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan 2 bin polis, gece geç saatlerde kent merkezi ile ilçelerdeki park, bahçe, kahve, internet kafeler, terk edilmiş binalar ve eğlence merkezleri ile kentin giriş ve çıkışlarında oluşturulan denetim noktalarında durdurulan araçlar arandı.

Kahramanmaraş’ta 2 bin polisle gece denetimi

Kent genelindeki 334 adres ve 504 aracın arandığı denetimlerde, 3 bin 893 kişi üst araması ve kimlik kontrolünden geçirildi. Gece geç saatlere kadar süren denetimlerde; çeşitli suçlardan aranan 22 kişi gözaltına alındı, 27 araç trafikten men edildi, 76 araca da toplam 32 bin 303 lira para cezası uygulandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Denetimlerde kapsamında aranan adreslerde 1’i kuru sıkı 2 ruhsatsız tabanca, 7 mermi ve gümrük kaçağı 2 bin 340 paket sigara ele geçirildi ayrıca çeşitli noktalarda dilenen 19 kişiye idari işlem yapıldı.

Kahramanmaraş’ta 2 bin polisle gece denetimi


Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, benzer uygulamaları belirli aralıklarla yapacaklarını belirterek, şunları söyledi:
"Bu bir genel asayiş uygulamasıdır. Zaman zaman bu uygulamaları yapacağız ama çok sık olmamak kaydıyla yapılacak. Yaklaşık merkez ve ilçelerde 2 bin civarında personelimizle 2 saat kadar vatandaşları çok rahatsız etmeden, vatandaşlarımızın genel güvenliğini genel asayişini sağlayabilmek için bu uygulamalar yapılıyor. Vatandaşlarımızın endişelenmesini gerektirecek bir konu veya bir duyumumuz yok. Genel itibariyle kentimizin güvenliğini sağlamak için yaptığımız bir uygulamadır. Kentin asayişinde genel itibariyle önemli bir konu yok. Ramazan ayı gayet huzurlu geçiyor."

Haberin Devamı

Kahramanmaraş’ta 2 bin polisle gece denetimi




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!