Kadırgalı’nın zor günleri

Güncelleme Tarihi:

Kadırgalı’nın zor günleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

‘Kadırgalı Aysel’ Seda Sayan'ı hiçbirşey yıkamamıştı. Ta ki o korkunç haberi alana kadar. Bir kardeşi cezaevine gitti, diğeri yaşam mücadelesi veriyor. Acısını anlatmaya ise 2 kelime yetiyor: ‘‘Ciğerim yanıyor.’’

Kardeşlerinin bir hiç yüzünden kavga edip kan dökmesi, ünlü sanatçı Seda Sayan'ın yaşamını kábusa çevirdi. Sayan, kardeşi Sedat'ı evlat gibi seviyordu. Seda Sayan, bir anlık öfke yüzünden ağabeyini vuran Sedat'ı dün cezaevine gönderdi. Başından ağır yaralanan diğer kardeşi Şahin, Amerikan Hastanesi'nde ölümle pençeleşiyor. Yaşam savaşı veren kardeşinin eşi Hülya Telsoy ile 2 çocuğunun hıçkırıkları, Seda Sayan'ın acısını daha da artırıyor.

KARDEŞİN DURUMU CİDDİ

Sağ gözünden girip kafasının arka kısmından çıkan iki kurşunla ağır yaralanan Şahin Gürsaçar, dün Amerikan Hastanesi'nde, Doktor Hakan Bozkuş tarafından ameliyat edildi. 6.5 saat süren ameliyatta, kurşunun girip çıktığı yerlerdeki kemiklerdeki kırıkların düzeltildiği belirtildi.

Sağlık durumu son derece ciddi olan Şahin Gürsaçar'ın beynindeki hasarın, tansiyonundaki düzensizlik ve solunum yetersizliği nedeniyle henüz belirlenemediği belirtildi. Ağrı duymaması için uyutulan Gürsaçar'ın beynindeki hasar, ancak tansiyon ve solunumunun düzelmesinden sonra belirlenecek. Şahin Gürsaçar'ı, imam nikahlı eşi Hülya Telsoy ile bazı yakınlarının ziyaret ettiği, ancak ablası Seda Sayan'ın hastaneye gelmediği öğrenildi.

Eşi de yaralanmış

Seda Sayan'ın, ana gibi kol kanat gerdiği Sedat Sayan ile bir ay önce imam nikahıyla evlendiği eşi Birgül Güngör'ü, Amerika'ya balayı tatiline gönderdiği öğrenildi. Sedat Sayan ile eşinin, masrafları Seda Sayan tarafından karşılanan tatilden, 10 gün önce döndükleri belirtildi.

Şahin Gürsaçar'ın imam nikahlı eşi Hülya Telsoy ile Sedat Sayan'ın imam nikahlı eşi Birgül Güngör, karakolda ifadeleri alındıktan sonra adliyeye götürüldüler. Hülya Telsoy'un, eşi Şahin'in kardeşine bıçak çektiği sırada araya girdiği ve bacağından hafif yaralandığı belirtildi.

EVDE RUHSATSIZ POMPALI BULUNDU

Bu arada olayın yaşandığı Seda Sayan'a ait Etiler Tepecik Yolu Alkent Sitesi Çiğdem Apartmanı'ndaki evde, Şahin Gürsaçar'ın yaralanmasına neden olan 14'lü tabir edilen 9 milimetre çaplı ruhsatsız tabanca ile bir de ruhsatsız pompalı tüfek bulundu.

Ciğerim yanıyor

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan Sedat Sayan, dün saat 12.30'da, önce sağlık kontrolü için Şişli Etfal Hastanesi'ne, sonra da İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.

Seda Sayan ile Hülya Telsoy, dün saat 13.00'te, Beşiktaş Asayiş Bürosu'na getirildi. Son derece bitkin olduğu gözlenen Seda Sayan, 1.5 saat sonra karakoldan ayrıldı. Büyük bir aile sarsıntısı geçirdiklerini belirten Seda Sayan, ‘‘Ciğerim yanıyor’’ dedi.

Kardeşi Şahin Gürsaçar'ın kendisinden para isteyip istemediği ve kavganın nedeni yönündeki soruları yanıtlamayan Seda Sayan, ‘‘Şahin, olay gecesi alkollüymüş. Sedat'ta alkol yok. Ben olay sırasında evde değildim. Bana Sedat telefon açtı ve gittim. Bazı gazetelerde, Sedat'ın evde iki kadınla alem yaptığı yazılmış. Öyle birşey yok. İki kadının biri, Sedat'ın karısı Birgül, diğeri de Şahin'in karısı Hülya. Olayın gerçek nedeni, önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşacak. Şimdi evime gidiyorum’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!