Kadını 21 yerinden şişleyip tabancayla vurdular

Güncelleme Tarihi:

Kadını 21 yerinden şişleyip tabancayla vurdular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2007 11:43

SAKARYA'nın Pamukova İlçesi Pekmezce Rampası'nda ormanlık alanda sırtından kurşunlanan, ayrıca defalarca şişlendiği belirlenen 30 yaşlarındaki kadının kimliği belirlenemedi.

Ormanlık alanda bir çoban tarafından 3 gün önce 30 yaşında, 1.65 boyunda 60 kilo ağırlığında siyah saçlı kadın cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından ceset otopsisi yapılmak üzere Pamukova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Üzerindeki siyah montun cebinden bir paket yabancı sigara ile makyaj malzemeleri çıkan kadının üzerindeki kot pantolonunun kemeri çözülmüş olduğu, giysilerinin parçalanmış olduğu belirlendi. İlk tesbitlerde kadının ormana geldiği kişi veya kişilerle bira içtiği, büyük olasılıkla aralarında çıkan tartışma ardından kaçmak istediği, yere yatırıldıktan sonra şişlendiği, daha sonra da tabancayla ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Otopsi sonucu başı, boynu ve vücudunun değişik yerlerinde 21 şiş izine de rastlanan kadının avucunun içinde, saldırı sırasında can havliyle tuttuğu çam dalları olduğu belirlendi. Araştırmada, katil veya katillerin kadının çantasını da aldığı anlaşıldı. Jandarma ekipleri, olay yerindeki boş bira şişelerini de alarak parmak izi için incelemeye aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!