Kaderin böylesi

Güncelleme Tarihi:

Kaderin böylesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Eski milli güreşçi Mehmet Çelebi'nin cenaze töreninde fenalaşan oğlu kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Baba-oğul 2 saat arayla defnedildi.

1960'lı yıllarda sıkletinde rakipsiz olan milli güreşçi 63 yaşındaki Mehmet Çelebi, Tarsus Devlet Hastanesi'nde üç ay astım tedavisi gördükten sonra 4 gün önce taburcu edildi. Kütüklü Köyü'ndeki evine götürülen, ancak durumu fenalaşan milli güreşçi Çelebi, önceki sabah solunum yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

Toprak atarken fenalaştı

Cenaze, birkaç saat sonra ailenin yakınları ve köylüler tarafından defnedilirken, milli güreşçinin 46 yaşındaki oğlu Ömür Çelebi fenalaştı. Mezara toprak attığı sırada kalp krizi geçiren Ömür Çelebi, köydeki sağlık ocağına götürüldü, ancak kurtarılamadı. Çelebi ailesi, Mehmet Çelebi'yi toprağa verdikten 2 saat sonra oğlunun acısıyla bir kez daha yıkıldı.

Arkadaş gibiydiler

İlk eşi öldüğü için 3 ay önce 39 yaşındaki Müfide Çelebi ile ikinci evliliğini yaptığı belirtilen 5 çocuk babası Ömür Çelebi, babasının yanına açılan mezara defnedildi. Baba ile oğulun birbirlerine çok düşkün olduğunu söyleyen yakınları, ‘‘Onlar iki arkadaş gibiydiler. Her zaman birlikteydiler. Ölüme bile birlikte gittiler’’ dediler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!