Jinekoloğu kaçıran 4 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Jinekoloğu kaçıran 4 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2006 16:00

NEVŞEHİR Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan Jinekoloji Uzmanı Dr. Mehmet Altunok’u kaçırdığı iddia edilen 2’si kadın 4 kişi tutuklandı.

Jinekolog Doktor Mehmet Altunok geçtiğimiz cuma akşamı saat 18.30 sıralarında hastanenin otoparkında bulunan otomobiliyle kaçırıldı. Görgü tanıklarının ihbarıyla Dr. Altunok'u kurtarmak için araştırma başlatıldı. Dr. Altunok, yaklaşık 12 saat sonra Adana- Pozantı gişelerine gelindiğinde, kendisini kaçıranların gişe görevlisine para ödemesini fırsat bilerek otomobilden indi ve koşarak polise sığındı.

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan 2'si kadın 4 zanlının üzerinde ve otomobilde yapılan aramada bir tabanca ve 6 mermi ele geçirildi. Nevşehir’e getirilen Canan.D, Songül.D, Kazım F. ve Mustafa T. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sorgulandıktan sonra ‘silahla nitelikli yağma, hürriyeti tehdit, gasp, darp ve ruhsatsız silah bulundurma’ suçlamasıyla Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevkedildi ve tutuklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!