Jehan Barbur

Güncelleme Tarihi:

Jehan Barbur
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2014 12:24

Günümüz çağdaş müziğin en önemli şarkıcı ve bestecilerinden Jehan Barbur, 26 Mart gecesi KadıköySahne'de olacak.

Haberin Devamı

Daha önce bünyesinde yer aldığı pek çok projeyle adından söz ettiren Jehan Barbur'un, 2009 Şubat ayında prodüktörlüğünü üstlendiği kendi söz ve bestelerinden oluşan şarkıların yer aldığı ilk albümü Uyan, Ada Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı. Bu albümde çok değerli müzisyenlerle ortak beste çalışmaları da bulunan sanatçı, 2010 yılında Sarp Maden ile ortak bir bestesi dışında, tüm şarkıların söz ve müziğinin kendisine ait olduğu ve prodüktörlüğünü kendi üstlendiği ikinci albümü Hayat'ı yine Ada Müzik etiketiyle çıkarttı.

Kendi neslinin ve kendi tarzının temsilcisi olarak 2009 ile 2011 yılları arasında Bülent Ortaçgil'in 40. sanat yılı kutlaması kapsamında Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde yapılan konsere çok katılan Jehan Barbur, ayrıca Ada Müzik'in 25. yıl kutlamasında Ada Müzik'in çok değerli müzisyenleri ile yine Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sahne aldı.

Haberin Devamı

Sanatçının 2012 Eylül ayında prodüktörlüğünü üstlendiği 3. albümü Sarı yine Ada Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı. Fizy.com'da 4 gün boyunca tanıtımı yapılan Jehan Barbur’un üçüncü albümü Sarı, 4 günde 320 bin tekil kişi tarafından dinlendi.

26 Mart 2014 22:30
KadıköySahne, İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!