İzmir'de namus cinayeti: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

İzmirde namus cinayeti: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 09:23

İZMİR'in Buca İlçesi'nde silahlı saldırıya uğrayan Mahmut Demirel hayatını kaybetti, birlikte yaşadığı Aysel Cengiz ise ağır yaralandı. Yaklaşık bir yıl kadar önce birlikte kaçan ikiliyi, Aysel Cengiz'in kayınbiraderinin vurduğu ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 22.00 sıralarında Buca İlçesi 565 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; Batman'nın Sason İlçesi Karameşe Köyü'nde yaşayan 29 yaşındaki Aysel Cengiz, bir yıl önce biri kız diğeri erkek, 2 çocuğunu da yanına alarak köyün eski muhtarı 38 yaşındaki Mahmut Demirel ile birlikte İstanbul'a kaçtı. Aysel Cengiz ve Mahmut Demirel, burada imam nikahı kıyıp birlikte yaşamaya başladı. Ancak bir hafta önce iki sevgilinin izi, Aysel Cengiz'in eşinin yakınları tarafından bulundu. Bunun üzerine Aysel Cengiz ve Mahmut Demirel, çocuklarla birlikte İzmir'e giderek Buca İlçesi'ne yerleşti.

Aysel Cengiz ve Mahmut Demirel, bugün sokakta yürürken, kadının kayınbiraderi Mirza Cengiz'in silahlı saldırısına uğradı. Cengiz ve Demirel, vücutlarına aldıkları kurşunlarla ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Aysel Cengiz'i Seyfi Demirsoy Devlet, Mahmut Demirel'i ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Demirel, burada yapılan tüm müdehalelere karşın kurtarılamadı. Aysel Cengiz'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Polis, olay sonrası kaçan Mirza Cengiz'in yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!