İzmirde kaçak içki operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İzmirde kaçak içki operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2007 13:44

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde bir hafta önce kiralanan bir dükkan ile Karşıyaka İlçesi'ndeki depoya yapılan baskında çok miktarda, satışa hazır kaçak ve sahte şarap, votka, viski ile içki imalinde kullanılan kimyasal maddeler, boş şişeler, sahte etiketler ele geçirildi.

Haberin Devamı

İzmir Emniyeti Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekipleri aldıkları ihbar üzerine, yaklaşık 1 hafta önce kiralanan 8283 Sokak 3 numaradaki dükkanı izlemeye başladı. Kaçak ve sahte içki satışının yapıldığı belirlenince dün saat 19.00 sıralarında savcılıktan alınan arama kararıyla baskın yapıldı. İşyerinde 11 bin 410 boş şişe, satışa hazır 120 şişe votka, 1250 basım ve doluma hazır şişe, 8 bin etiket, 1800 litre olduğu tahmin edilen alkol türevi sıvı madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak N.B., B.B., M.K. ile suç ortakları olduğu öne sürülen H.G. ve İ.K. gözaltına alındı.

Genişletilen operasyon kapsamında zanlıların Karşıyaka ilçesi 6417/1 sokak numara 26/B'deki depo olarak kullandıkları binada da arama yapıldı. Burada da satışa hazır çok miktarda şarap, viski ve viski yapımında kullanıldığı belirtilen ‘Distilad’ isimli sıvı madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!