İzmir'de 1 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

İzmirde 1 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2012 11:33

İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarına katılacak STK’lar, partilere ve sendikalara bağlı gruplar Cumhuriyet Meydanı’nda toplanmaya başladı. Kortejin belirlenmesinin ardından yürüyüş başlayacak ve asıl kutlama Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak.

Haberin Devamı

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

İzmir'de 1 Mayıs Gündoğdu Meydanı'nda kutlanacak. Henüz meydan boş. Ancak polis meydanın çevresinde çok sıkı güvenlik önlemleri aldı. Giren çıkan herkes aranıyor. Görevli araçlar da bomba köpeklerince kontrol ediliyor. Gündoğdu’da kafeterya ve birahanelerin önüne de tel barikat kuruldu. Deniz polisi de iki botla denizden önlem aldı. Meydandaki kalabalığın saat 14.00 gibi zirveye ulaşması bekleniyor.

1 MAYIS PROGRAMI

1 Mayıs, İzmir’de, Gündoğdu Alanı’nda kutlanacak. Konak, Cumhuriyet Alanı, Alsancak İskelesi, Basmane ve Lozan Kapısı önünden yürüyüşe geçecek gruplar, saat 14.00’te Gündoğdu Alanı’nda yapılacak mitingde buluşacak. CHP, Fuar Lozan Kapısı önünden 12.00’de yürüyüşe geçerken DİSK’e bağlı sendikalar, Basmane’den aralarında ÇYDD, Eğitim-İş ve Türk-İş’e bağlı sendikaların da olduğu gruplar, Alsancak İskelesi’nden, çeşitli sosyalist partiler, Konak Alanı’ndan yürüyüşe geçecek. TKP de Cumhuriyet Alanı’ndan yürüyüşe katılacak. Karabağlar Belediyesi’nin 1 Mayıs etkinliği kapsamında Uzundere Rekrasyon Alanı’nda 19.30’da Onur Akın konseri gerçekleştirilecek. Buca’da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!