İtalyan damattan boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

İtalyan damattan boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2008 07:00

Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'yla, evlenen Burcu Esmersoy, boşanıyor.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy fotoğrafları

Formula 1 yarışında tanıştığı Ferrari'nin reklam müdürü Massimo Cusimano'yla, 2005 yılında Paris'teki Türk konsolosluğunda evlenen spor spikeri Burcu Esmersoy, eşiyle yollarını ayırıyor.

NTV spor spikeri Burcu Esmersoy, Ferrari'nin Reklam Müdürü Massimo Cusimano'dan boşanıyor. Tuğçe Kazaz'dan sonra İtalyan asıllı Cusimano'yla Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda dünyaevine giren ve ardından da eşinin memleketinde kilise nikahı kıyan Esmersoy, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldı. Katolik eşi ve ailesinin arzusu üzerine kilise töreni yapan ama dinini değiştirmediğini her fırsatta dile getiren Esmersoy'un eşi Massimo Cusimano ile evlerini ayırdığı ve kendisine yeni bir ev baktığı konuşuluyor.

Kilise nikahı tartışma yaratmıştı

Yaklaşık üç yıl önce Paris'teki Türk konsolosluğunda Cusimano'yla evlenen spor spikeri Burcu Esmersoy, bir yıl sonra da eşinin memleketi İtalya'da dini nikah kıymıştı. Bolonya'daki küçük bir kiliside yapılan dini nikahla evlenen Esmersoy, dinini değiştirmediğini belirtirken uzun süre gündemi meşgul etmişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!