İstinat duvarı faciası: Ölüler ve yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 18:41

İzmir’in Bergama ilçesinde, tekstil atölyesinin istinat duvarının çökmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 5 kişi ise pamuk balyalarının altında kaldı. 2 kişi yara almadan çıkartılırken 3 kişi ise hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 2’sinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haberin Devamı

İzmir'in Bergama ilçesinde bir tekstil atölyesinin duvarının çökmesi sonucu iki işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İslamsaray Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinin duvarı çalışan işçilerin üzerine çöktü. Kazada duvar altında kalan işçilerden ikisi hayatını kaybederken, 3 işçi de yaralandı. Yaralılar Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgeye gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de duvarın altında kalan başka işçi olup olmadığını belirlemek üzere çalışma başlattı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2 işçinin hayatını kaybettiği, pamuk balyalarının altında kalan 3 işçinin yaralandığı olaydan sonra polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında pamuk deposunun 2 ortağı, kepçe operatörü ve tekstil atölyesinin sahibi gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!