Ä°ÅŸte Türkiye'nin Eurovision ÅŸarkısı

Güncelleme Tarihi:

İşte Türkiyenin Eurovision şarkısı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 24, 2012 00:09

Eurovision'da bu yıl Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo, merakla beklenen ''Love Me Back'' adlı şarkısını TRT ekranlarında seslendirdi.

Haberin Devamı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek şarkı belli oldu. Türkiye'yi Can Bonomo ''Love Me Back'' adlı şarkı ile temsil edecek.

Ünlü Eurovision spikeri Bülent Özveren NTV 'de şarkıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Eğer şarkı beni bu kadar keyiflendirmeseydi başka bir şey söyleyecektim, ama net bir şey finale kaldık. Bonomo ne yapar nereye gider demek için bütün şarkıları dinlemek gerek. Ancak bu şarkı finale doğru gider. Bu şarkı kendini sevdiriyor. İngilizce'yi doğru konuşuyor. Çok hoş bir korografiyle iyi sonuç olur."

TWITTER'DAN ÃœNLÃœLERÄ°N TEPKÄ°LERÄ°

Bonomo'nun 'Love Me Back' adlı şarkısını TRT ekranlarında seslendirmesinin ardından Twitter'da şarkıyla ilgili ilk tepkiler gelmeye başladı. Bir çok kişi şarkıyı beğenirken Bonomo'nun sahne dansı da konuşulan konular arasında yer aldı. 

İşte twitter'da ünlülerden şarkıyla ilgili ilk değerlendirmeler:

Metin Arolat

Haberin Devamı

İzmir kokan şarkılar güzeldir. Herkes Can Bonomo kimdir? Ünlü biri gitmeli diyodu. Bence süper bir şarkı yapmış. Çok keyifli, çok pozitif .

Selin Åžekerci

Can Bonomo dinleyen biri deÄŸilim o ayrı, ama ÅŸarkı çok tatlı olmuÅŸ yahu.. Milli duygularım kabardı, hadi maÅŸallah iÅŸallah emeÄŸinize saglık!!!      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!